Unde se ascunde Moș Crăciun? Ai ochi de vultur dacă îl descoperi!

În fiecare an, Moș Crăciun vizitează casele de pretutindeni pentru a lăsa cadouri copiilor cuminți. Doar că, de data aceasta a fost nevoit să se ascundă pentru a nu fi prins…Accepți provocarea de a-l descoperi în 11 secunde ? Puțini reușesc.

image

Sursă foto: Brightside

În imaginea de mai sus, poți vedea cu ușurință câțiva copii care se bucură de cadourile primite de la Moș Crăciun. De asemenea, sunt ușor de observat bradul din încăpere și decorațiunile festive. Totuși, din cauza faptului că imaginea prezintă o supraaglomerare de elemente, poate fi o adevărată provocare să-l găsești pe Moș Crăciun. Dar, cei cu o capacitate de observație excelentă și cu abilități de gândire rapidă îl vor găsi pe moș, respectând limita de 11 secunde. Tu te încadrezi printre ei ?

Dacă l-ai găsit pe Moș Crăciun

Dacă ai reușit să-l găsești pe Moș Crăciun, respectând limita de timp, ai abilități excelente de procesare vizuală și gândire rapidă, scrie jagranjosh.com. De altflel, nu te lași păcălit de imaginea de ansamblu.

În cazul în care nu ai reușit să-l găsești pe Moș Crăciun, nu te descuraja, ci privește cu atenție bradul din imagine. Un indiciu important se află acolo.

image

Sursă: jagranjosh.com