VIDEO: Alimente care te pot ajuta să te concentrezi

1 2 jpg jpeg

Cafeina

Nu numai că îţi poţi începe ziua într-un mod plăcut, cafeina te ajută să te concentrezi şi mai uşor. Consumă însă cu moderaţie. O cantitate mai mare de cafeină te va face mai irascibil.

Legumele verzi

Nu evita să introduci în alimentaţia ta zilnică legume precum spanacul, broccoli, pătrunjelul şi varza de Bruxelles. Fiind surse importante de acid folic, legumele verzi te ajută când vine vorba de procesul de concentrare.

Afinele

Nu numai că sunt un plus pentru sănătatea ta cerebrală, afinele sunt de ajutor în procesul de învăţare, susţin specialiştii din domeniu.

Peştele

Indiferent de modul în care preferi să îl consumi, peştele este una dintre cele ma importante surse de acizi graşi Omega 3. Dacă îl consumi de două ori pe săptămână, vei oferi creierului vitaminele necesare pentru dezvoltarea şi buna lui funcţionare. Avocado

Acest fruct este indicat nu numai pentru persoanele care au probleme cu nivelul colesterolului ,,rău”, ci ajută şi la îmbunătăţirea fluxului de sânge, fiind un veritabil ,,combustibil” pentru creier. Mai mult, fructul poate fi o opţiune pentru cei care nu preferă peştele sau fructele de mare.