Trucuri pe care orice bautor de cafea trebuie sa le stie

1 trucuri pe care orice bautor de cafea trebuie sa le stie jpg jpeg

Daca nu iti poti imagina nicio zi fara cafea, iata cateva trucuri care iti vor fi cu siguranta de ajutor.

Bea cafea proaspat macinata - Are o aroma mai puternica si contine mai multi antioxidanti si flavonoide decat cafeaua deja macinata. 

Nu pastra cafeaua intr-un loc umed - Umezeala este cel mai mare dusman al cafelei, asa ca trebuie sa o pastrezi in recipiente inchise, in locuri reci, uscate si intunecate.

Cumpara pachete mai mici de cafea - Pe masura ce trece timpul, cafeaua incepe sa-si piarda din aroma. De aceea, cumpara mereu cantitati mai mici.

Incalzeste cana din care bei cafea - Atunci cand este bauta din cani calde, cafeaua are un gust mai puternic si se raceste mai incet. 

Adauga mirodeniile preferate - Gustul cafelei poate fi accentuat cu ajutorul mirodeniilor, precum vanilie si scortisoara.

Citeste si: Ce este bine să mănânci la micul dejun