Topul alimentelor care cauzează cancer

1 2 jpg jpeg

Organisme modificate genetic Aproximativ 80% dintre produsele alimentare ambalate conţin organisme modificate genetic. Multă vreme oamenii de ştiinţă s-au străduit să „reproducă“, plante şi seminţe, care sunt rezistente în faţa insectelor şi pesticidelor.

Aşa au apărut porumbul, soia sau rapiţa modificată genetic. Ca şi consumatoare, ai posibilitatea să eviţi aceste alimente şi să achiziţionezi numai produse naturale.

Cele mai multe produse din carne procesate, inclusiv baconul, cârnaţii şi hot-dogurile, conţin conservanţi chimici care le fac să pară proaspete şi atrăgătoare, dar care pot favoriza apariţia cancerului.

Atât nitritul de sodiu şi nitratul de sodiu, care se găsesc în acestea, au o legătură strânsă cu creşterea semnificativă a apariţiei cancerului de colon şi a altor forme de cancer. Prin urmare, asigură-te că alegi produse care nu au nitriţi sau nitraţi.

Pungile cu popcorn care se fac la cuptorul cu microunde conţin substanţe chimice, care provoacă nu numai infertilitate, ci şi cancer de ficat, testicular şi pancreatic. Agenţia de Protecţie a Mediului din Statele Unite ale Americii (EPA) spune că acidul perfluorooctanoic (PFOA), care se găseşte în pungile cu florice de porumb, este „probabil“ cancerigen.

Află ce alte alimente cresc riscul de cancer pe clickpentrufemei.ro