Sucul de varză previne cancerul. Uite cum se prepară
Ea conţine fibre alimentare, niacină, acid pantotenic, tiamină, sodiu, potasiu, magneziu, fosfor, alfa-caroten, beta-caroten, vitamina A, vitamina C, vitamina K.
Numeroase studii au demonstrat că un consum constant de suc de varză reduce riscul de obezitate, diabet, boli de inima. În plus, îţi creşte nivelul de energie, te ajută să slăbeşti şi ameliorează efectelor bolilor stomacale.
Datorită conţinutului mare de antioxidanţi, sucul de varză previne cancerul, scade nivelul de colesterol "rău" din sânge, ajută în cazurile de artrită şi te scapă de insomnie şi depresie.
Pentru a prepara sucul de varză ai nevoie de:
- jumătate de varză mică
- un sfert de cană de apă
Taie varza în bucăţi şi adaug-o în storcător.
Amestecă sucul obţinut cu apă şi consumă pe stomacul gol, în fiecare dimineaţă. Poţi adauga şi doi morcovi, sau un măr, ghimbir, portocală sau sfeclă.