Sucul de varz─â previne cancerul. Uite cum se prepar─â

1 2 jpg jpeg

Ea conţine fibre alimentare, niacină, acid pantotenic, tiamină, sodiu, potasiu, magneziu, fosfor, alfa-caroten, beta-caroten, vitamina A, vitamina C, vitamina K.

Numeroase studii au demonstrat c─â un consum constant de suc de varz─â reduce riscul de obezitate, diabet, boli de inima. ├Än plus, ├«┼úi cre┼čte nivelul de energie, te ajut─â s─â sl─âbe┼čti ┼či amelioreaz─â efectelor bolilor stomacale.

Datorit─â con┼úinutului mare de antioxidan┼úi, sucul de varz─â previne cancerul, scade nivelul de colesterol "r─âu" din s├ónge, ajut─â ├«n cazurile de artrit─â ┼či te scap─â de insomnie ┼či depresie.

Pentru a prepara sucul de varz─â ai nevoie de:

- jum─âtate de varz─â mic─â

- un sfert de can─â de ap─â

Taie varza ├«n buc─â┼úi ┼či adaug-o ├«n storc─âtor.

Amestec─â sucul ob┼úinut cu ap─â ┼či consum─â pe stomacul gol, ├«n fiecare diminea┼ú─â. Po┼úi adauga ┼či doi morcovi, sau un m─âr, ghimbir, portocal─â sau sfecl─â.

Top 10 beneficii ale consumului de varz─â