Ştii cât de sănătoasă este mierea cu scorţişoară dimineaţa?

2 jpg jpeg

Despre mierea de albine vorbim de foarte mult timp, ştim că este un podus natural realizat în stupi şi oferă o serie de nutrimenţi de cea mai bună calitate organismului uman.

Scorţişoara, folosită mai ales pentru a condimenta anumite preparate, în combinaţie cu mierea de albine se transformă într-un adevărat leac pentru corpul tău, mai ales dacă alegi să le consumi dimineaţa pe stomacul gol.

Combinarea acestor alimente naturiste s-a dovedit a fi eficientă în tratarea unei serii de afecţiuni,fiind capabilă să neutralizeze multe virusuri, să reducă nivelul de colesterol rău dar şi nivelul de zahăr din sange. Însă acestea sunt doar câteva dintre întrebuinţările minunate ale acestei combinaţii.

Adjuvant în boli de inimă

1 2 jpg jpeg

Tot ce trebuie să faci pentru a menţine sistemul cardiovascular sănătos este să ai grijă la alimentaţia ta, să elimini de tot prăjelile şi produsele de patiserie sau fast food şi să amesteci 100 grame de miere de albine cu 1-2 linguriţe de scorţişoară.

Întinde amestecul pe o felie de pâine prăjită şi consumă-l la micul dejun pentru o lună de zile Ar trebui să amesteci 100 de grame de miere cu 2 linguriţe de scorţişoară şi să o întinzi pe o felie de pâine în fiecare dimineaţă. Pune pe o felie de pâine acest amestec şi consumă zilnic timp de 30 de zile.

Acest obicei va reduce nivelul colesterolului, reducând riscul de atac de cord la zero.

Inclusiv dacă te confrunţi cu problemele cauzate de artrită, acest amestec îţi poate fi folositor tocmai datorită acţiunii antiinflamatoare de care se bucură. Este necesar să consumi două pahare de apă în care să dizolvi mierea şi scorţişoara, unul dimineaţa şi unul seara.

Află la ce alte afecţiuni este recomandată mierea AICI

Tratează infecţia vezicii urinare

Doar 7 zile în care să bei un pahar cu apă în care să adaugi celebra poţiune magică şi anume 2 linguri de miere de albine şi una de scorţişoară şi vei scăpa de această problemă.

În plus, sistemul tău imunitar va fi din ce în ce mai puternic şi te va ţina la distanţă de virusurile sezoniere.

Te deranjează aciditatea stomacală? Încearcă remediul naturist mai sus descris şi nu vei mai avea nici un fel de problemă. În 30 de zile problemele stomacale vor deveni o amintire.

Tusea cronică sau sinusurile înfundate îşi găsesc soluţia tot în aceste două minuni ale naturii.

Te menţine suplu

2 jpg jpeg

Porţia ta de dulce va fi satisfăcută de minunata combinaţie, astfel că nu vei mai fi tentat să consumi şi altceva dulce. Fierbe o cană de apă şi cînd a ajuns la temperatura în acre poţi să o ţii fără nici un fel de problemă în mână adaugă o lingură de miere şi una de scorţişoară şi consum-o dimineaţa pe stomacul gol.

În felul acesta vei accelera procesul de arderi al organismului şi vei vedea rezultatele minunate în doar câteva săptămâni.