Secretele unui mic dejun perfect

1 2 jpg jpeg

Prima specificare atunci când vine vorba despre siluetă este faptul că dieta trebuie să fie mai mult decât o simplă dietă sau abstinenţă alimentară. Pentru a fi sănătos, a combate surplusul de kilograme şi a te şi menţine un timp îndelungat ai nevoie de o alimentaţie echilibrată în mod constant.

Astfel, începând cu prima masă a zilei care trebuie să cuprindă o porţie de proteine, una de fructe cât şi una de cereale integrale. Această combinaţie este saţioasă şi sănătoasă.

Dacă obişnuiai să consumi la micul dejun o brioşă, un covrig şi o cafea şi nu înţelegeai de ce nu slăbeai, răspunsul este foarte simplu, carbohidraţii oferiţi se duc direct în sânge crescând astfel nivelul de zahăr ce ulterior este un pic mai dificil să scadă.

Mixul de ingrediente îţi va oferi atât cât ai nevoie pentru a fi hrănit corespunzător.

Înlocuieşte cafeaua cu ceaiul verde

2 jpg jpeg

Ceaiul verde băut mai ales dimineaţa va accentua procesul de ardere a grăsimilor, atât timp cât îl consumi fără nici un gram de zahăr.

Ţine cont de faptul că întotdeauna la micul dejun trebuie să consumi cel puţin 5 grame de fibre, aceastea vor contribui substanţial la curăţarea colonului mai ales, favorizând de asemenea pierderea în greutate.

Astfel, poţi opta pentru un măr crud, o mână de cereale sau un smoothie cu fructe de pădure şi iaurt.

Află ce conţine un mic dejun proteic AICI

Optează pentru iaurt şi renunţă la lapte

Iaurtul este unul dintre cele mai indicate produse de consumat la micul dejun şi totodată cel mai sănătos, poţi să îl consumi în foarte multe combinaţii. Nu consuma niciodată iaurturile cu fructe din comerţ sau cele care au o doză mare de zaharuri.

Cel mai bine este să adaugi tu o mână de cereale şi una de fructe într-un bol de iaurt şi apoi să serveşti o ceaşcă de ceai verde.

Un alt truc destul de important de cunoscut este acela că nu trebuie să ai în fiecare dimineaţă acelaşi meniu, variază în alegerile tale şi nu te abate de la a face mişcare niciodată. Chiar dacă asta înseamnă doar să urci şi să cobori pe scări în loc să iei liftul.