Salata saţioasă care te ajută să slăbeşti

1 2 jpg jpeg

Se ştie faptul că o alimentaţie corectă trebuie să cuprindă multe legume şi multe fructe, însă ceea ce nu s-a spus până acum este cum să le asociezi astfel încât să ai senzaţia de saţietate şi în acelaşi timp să scapi de depozitele de grăsime din jurul taliei mai ales.

Iată cum ar trebui să arate un meniu saţios şi sănătos care în acelaşi timp să fie şi potrivit a ajuta corpul să consume din depozitele sale adipoase:

Dimineaţa

- 1 iaurt grecesc 250g cu două linguriţe de ovăz

- 1 cafea

-1 banană mică

La prânz

O salată compusă dintr-o roşie, 1 felie cât palma de brânză, 1 castravete, 1 avocado, 1 lingură de zeamă de lămâie sau oţet de mere, câteva măsline.

Află cum poţi avea grijă de tenul tău cu ajutorul fructului de avocado AICI

Cina

O salată de pătrunjel cu 1 castravete şi o bucată de carne la grătar cât jumătate din palma ta.

De precizat faptul că nu trebuie să depăşeşti ora 18 cu cina, iar între micul dejun şi prânz poţi să consumi o cană de ceai de păpădie neîndulcit, sunătoare cu gălbenele sau un ceai de ghimbir cu lămâie.

De altfel trebuie să scoţi complet din alimentaţia ta produse făinoase, mai ales cele care conţin gluten, dulciurile şi băuturile carbogazoase.

1 2 jpg jpeg

Avocado, paznicul sănătăţii tale

Un fruct de avocado pe zi consumat sub formă de salată îţi va conferi senzaţia de saţietate pe o perioadă mai mare de timp, va avea grijă ca valorile colesterolului tău să fie în parametri optimi, furnizează grăsimi bune pentru a susţine buna funcţionare a sistemului cardiovascular şi eliminarea depozitelor din jurul taliei.

Fiind bogat şi în fibre va susţine buna funcţionare a sistemului digestiv, în plus îţi furnizează antioxidanţi puternici şi benefici ochilor tăi.

Pont!

Pentru a facilita procesul de ardere este necesar să faci şi mişcare.

Nu uita de o hidratare corespunzătoare şi de orele de odihnă indispensabile organismului tău.