Reţeta care te scapă de problemele cu stomacul! Aşa prepari cea mai sănătoasă supă de oase!
Poţi prepara această supă din toate tipurile de oase: de pui, porc, vită şi chiar miel.
Pentru a prepara supă, pune oasele într-un vas mare.
Umple-l cu apă şi adaugă două linguri de oţet pentru a extrage nutrienţii mult mai uşor. Lasă la fiert la foc mic timp de şase ore. Această este perioada minimă de timp în care oasele trebuie să fiarbă. De exemplu, oasele de pui ar trebui să fiarbă timp de 24 de ore, în timp ce oasele de vită ar trebui fierte timp de 48 de ore.
De câte ori apare o pelicula deasupra supei, indeparteaz-o. Când supă este aproape gata, adaugă legume verzi, morcovi, ceapă şi usturoi. Se lasă să se gătească bine. Când s-a răcit, strecoară lichidul şi pune-l într-un borcan la frigider. Când vrei să consumi, încălzeşte supă.