Ponturi să te refaci după o mahmureală

1 2 jpg jpeg

Dormi mai mult

Ai nevoie să-şi refaci bateriile după o noapte albă. Dacă te deranjează lumina zilei, poţi trage draperiile şi ai putea să îţi pui o mască pe ochi pentru a nu pătrunde lumina şi pentru a te putea odihni.

Hidratează-te

Corpul s-a deshidratat şi are nevoie de un consum ridicat de apă pentru a-şi reveni, deci bea multă apă. Organismul este făcut din 90% apă, iar după o petrecere prelungită nivelul de apă din corp poate să scadă.

Bea ceaiuri din plante medicinale

După o noapte lungă, pentru a se pune pe picioare, ai nevoie de detoxificare. Poţi face acest lucru cu ajutorul ceaiurilor din plante, precum muşeţel, mentă sau fenicul. Este bine să consumi aceste lichide, deoarece calmează stomacul şi îl relaxează. De asemenea, reduc durerile de cap şi sunt de ajutor şi în caz de indigestie.

Ieşi la o plimbare şi fă mişcare

Puţin sport în casă sau o plimbare poate face corpul să elimine toxinele prin transpiraţie. De asemenea, exerciţiile fizice uşoare vor ajuta să crească nivelul de oxigen la nivelul creierului. Mănâncă salate de fructe sau de legume

Este recomandat ca după un consum ridicat de alcool să mănânci multe fructe şi legume, deoarece băuturile alcoolizate reduc nivelul de vitamine şi minerale din corp, iar organismul, pentru a funcţiona la nivel optim, are nevoie de substanţe hrănitoare.