Pentru un abdomen plat, mănâncă mai des aceste legume!

1 2 jpg jpeg

Am putea spune că legumele se împart în două categorii şi anume cele care conţin amidon ( cel mai bun exemplu fiind cartoful) şi cele care nu au deloc amidon.

Anumite legume îţi pot oferi senzaţia de saţietate mult mai repede şi o pot menţine un timp mult mai îndelungat, în felul acesta într-un timp relativ scurt vei vedea diferenţe bune în ceea ce priveşte stratul adipos de la nivelul abdomenului. Şi asta tocmai din cauza faptul că menţinând senzaţia de saţietate timp îndelungat, te vei ţine la distanţă de mâncarea nesănătoasă şi de orice altă tentaţie nesănătoasă.

Consumă rondele de legume

2 jpg jpeg

Vrei să ronţăi ceva seara când stai în faţa televizorului şi în acelaşi timp să fie sănătos? Atunci prepară-ţi chipsuri sănătoase din legume.

Una dintre cele mai sănătoase legume, prietenă de altfel cu silueta ta este morcovul. Gustos, saţios, îl poţi consuma atât în stare crudă cât şi gătită, simplu sau în salată.

Nu te mai gândi la numărul de calorii atunci când consumi legume, important este să nu fie prăjite.

Află care sunt cele mai eficiente exerciţii pentru abdomen AICI

Ţelina are efect diuretic

2 jpg jpeg

Despre ţelină se spune că este bună pentru bărbaţi, ei bine, această legumă este bună pentru oricine şi poţi consuma atât frunzele cât şi rădăcina de la ea.

Contribuie la procesul de digestie, stimulâng pofta de mâncare şi în acelaşi timp oferind un veridic efect diuretic care va susţine eliminarea toxinele prin intermediu urinei.

Fiind slab calorică, ţelina te va ajuta să pierzi rapid atât în centimetri cât şi în kilograme.

Fie că alegi să o consumi sub formă de saltă, fie sub formă de suc sau smoothie, ţelina este extrem de delicioasă şi sănătoasă.

Conopida, sursă bună de fibre

2 jpg jpeg

Vrei să slăbeşti? Ai probleme cu digestia? Tranzitul întestinal îţi dă mari bătăi de cap? Atunci consumă cât de des poţi conopidă mai ales în stare crudă.

Fiind bogată în fibre alimentare, fitonutrimenţi, antioxidanţi cât şi vitamine mai ales vitamina C este o variantă extrem de sănătoasă şi saţioasă. Poate înlocui cu brio spre exemplu piureul de cartofi, aceasta neavând deloc amidon. Carnea o poţi înlocui cu ciupercile, acestea din urmă putând fi asociate cu orice altă legumă sau proteină. Ciupercile fiind sărace în calorii însă bucurându-se de o cantitate mare de fibre care totodată furnizează şi foarte multe vitamine şi minerale organismului uman, în special vitaminele B2, B3, B5.

Castravetele te hidratează bine

2 jpg jpeg

Având un conţinut bogat de apă, peste 95%, castravetele este cap de afiş în cazul curelor de slăbire şi mai ales dacă vrei să scapi de ţesutul adipos de pe abdomen.

Proprietăţile sale diuretice te vor ajuta să scapi mai rapid şi într-un mod facil de toxinele acumulate în organism.