Pentru o siluetă de invidiat, acest suc trebuie consumat

1 2 jpg jpeg

Un aspect destul de important de precizat şi anume că fiecare organism reacţionează diferit, astfel că în cazul tău acest mix de alimente poate să aibă un rezultat mai mult sau mai puţin satisfăcător, şi în cazul apropiaţilor poate să fie taman invers.

Succesul menţinereii unei siluete este respectarea unui program alimentar bine stabilit şi un echilibru între mişcare şi odihnă.

Silueta nu influenţează doar aspectul fizic şi încrederea în sine, din păcate aceasta este uneori şi un indicator de sănătate deoarece grăsimea viscerală reprezintă un risc ridicat pentru o aserie de afecţiuni.

Care este rolul grăsimii viscerale?

Grăsimea viscerală joacă un rol esenţial în protejarea organelor interne împotriva şocurilor mecanice, însă doar atunci când aceasta se regăseşte în limite normale.

Potrivit site-ului secretele.com , grăsimea din jurul taliei este cea mai periculoasă deoareace predispuen la apariţia diabetului, a bolilor cardiovasculare, dar şi a anumitor forme de cancer.

Nu doar sănătatea este motivul pentru care trebuie să ai grijă la nivelul indicelui de grăsime viscerală ci şi faptul că treptat îţi va limita acţiunile şi îţi va fi imposibil să te deplasezi cu aceiaşi lejeritate ca odinioară.

Sucul ideal pentru slăbit

1 2 jpg jpeg

Ajută-ţi corpul să elimine surplusul adipos şi să elimine o cantitate mai mică de toxine în timp ce îi oferi o porţie de nutrimenţi naturali şi benefici.

Alege să îţi întăreşti imunitatea în timp ce scapi de ţesutul adipos nesănătos din zona abdominală.

Tot ce trebuie să faci este să pui într-un blender 2 castraveţi, o legătură de pătrunjel, o linguriţă de ghimbir ras, zeama de la jumătate de lămâie şi un sfert de cană de apă.

Amestecă-le bine şi apoi consumă acest mix în fiecare zi. Dacă vrei poţi să adaugi şi un pic de miere de albine, însă de preferat ar fi să îl consumi fără miere.

Asigură-te că bei din acest suc un pahar dimineaţa şi unul seara. Dacă cele 30 de minute de mişcare nu vor fi străine de tine timp de o săptămână cât vei consuma şi acest mix, vei observa cum silueta ta va căpăta o nouă formă iar organismul tău va fi mult mai puternic.

Nu uita nici de hidratarea din timpul zilei!