Parti ale corpului pe care NU trebuie sa le atingi

1 parti ale corpului pe care nu trebuie sa le atingi hbzg jpg jpeg

Ca sa nu risti sa te umpli de microbi, cel mai bine ar fi sa eviti sa atingi aceste zone ale corpului.

Interiorul urechii este motorul auzului. Daca te joci cu el, s-ar putea sa ramai cu un zgomot neplacut in cap pentru tot restul vietii tale. Nu introduce vreodata ceva in urechile tale, caci aceasta parte a corpului are un sistem propriu de igiena. Daca intampini probleme, contacteaza mai bine un medic decat sa iti pui singur un diagnostic.

Ochii sunt umezi si ofera bacteriilor o usa deschisa catre restul corpului tau. Nu freca, nu baga degetele, nu atinge. Daca nu porti lentile de contact, nu exista niciun motiv sa iti atingi ochii.

Interiorul nasului. Nu conteaza cat de tare te mananca nasul, tine-ti degetele la distanta! Pielea din interiorul nasului este extrem de fragila. Scarpinatul accidental al interiorului nasului poate raspandi infectii ce te poti imbolnavi.

Bateriile iubesc pielea de sub unghii. Este un loc ferit, rareori curatat atat cat ar trebui, unde se pot ascunde linistite. Decat sa iti cureti pielea, mai bine incearca sa ai unghiile cat mai scurte ca sa eviti raspandirea bolilor.