Pandişpan cu prune şi migdale! Este delicios şi se prepară simplu!

1 2 png png

Ingrediente

225g unt nesărat 175g de zahăr brun 3 ouă mari 1 linguriţă de extract de vanilie 300g făină 2 linguriţe de praf de copt Un praf de sare 50g migdale măcinate 150ml iaurt natural 10 - 12 prune fără sâmburi, tăiate în sferturi 3 linguri de fulgi de migdale 3 linguri de gem de caise

Mod de preparare

1. Încălzeşte cuptorul la 170 de grade. Într-un vas mare, amestecă untul şi zahărul până când sunt cremoase. Treptat, adaugă ouăle bătute şi extractul de vanilie.

2. Într-un vas separat, adaugă făină, praful de copt şi sarea.

3. Adaugă amestecul de făină, migdalele măcinate şi iaurtul într-un vas mare şi mixează bine.

4. Combină cele două vase, adaugă în tavă, aranjează prunele deasupra, presară, fulgii de migdale şi coace timp de o ora. 5. După ce pandişpanul s-a răcit, încălzeşte uşor gemul şi pune-l deasupra pandişpanului.