Nutriţioniştii au explicat cum poţi mânca mult şi tot să slăbeşti! Care e secretul!

1 2 jpg jpeg

Ea a spus, de asemenea, că de fapt cheia pentru a face orice tip de schimbare durabilă începe cu o decizie de a vă schimba atitudinea.

"Trebuie să vă schimbaţi mentalitatea când vine vorba de mâncare. Este vorba despre trecerea de la consumul restrictiv la un aport alimentar echilibrat şi abundent".

Explicând principiile fundamentale, Jessica a spus că o dietă sănătoasă a fost construită pe consumul unei serii de macronutrienţi. Mai exact, carbohidraţi cu eliberare lentă (cum ar fi orez brun, quinoa, ovăz), proteine, grăsimi, fibre şi verdeţuri.

Potrivit expertului în domeniul sănătăţii, care a recunoscut anterior că are o ”relaţie dificilă” cu corpul ei, este de asemenea utilă o modificare a dietei şi trebuie să "mănâncăm cu bucurie şi atenţie".

Şi in timp ce asta înseamnă sa spunem la revedere vinovăţiei şi a adopta o abordare mai gentilă, există încă unele alimente pe care Jessica crede cu tărie că trebuie excluse din meniu: zaharurile rafinate şi îndulcitorii artificiali.

Este posibil ca mulţi dintre noi să începem ziua bine, poate chiar avem şi un prânz echilibrat, dar după ora 15:00 să cedăm. Jessica a dezvăluit gustările ei sănătoase care o ajută când vine vorba de păstrarea poftei de zahăr de la mijlocul după-amiezii.

"Merele verzi cu unt de migdale, nuci crude, amestec facut din fructe de padure goji, nuci, seminte si ciocolata neagra, fructe de padure, morcovi si hummus”.