Mu┼čtarul, ajutor pentru cre┼čterea masei musculare

1 2 jpg jpeg

Cercetarea a fost efectuat─â pe cobai, care au primit timp de 24 de zile acest steroid, a c─ârui efect este similar cu cel al steroizilor anabolizan┼úi (utiliza┼úi pentru a ob┼úine o dezvoltare rapid─â ┼či eficient─â a masei musculare).

,,Sper─âm ca ├«ntr-o zi acest steroid s─â ofere o alternativ─â natural─â, eficient─â, care poate fi folosit─â ├«n siguran┼ú─â, indiferent de v├órsta sau rezisten┼úa fizic─â a persoanei. Deoarece unele plante pe care le consum─âm con┼úin ace┼čti compu┼či, cum este ┼či mu┼čtarul, ├«n viitor am putea folosi compu┼čii pentru a produce alimente func┼úionaleÔÇŁ, a afirmat Slavko Komarnytsky, cercet─âtor la ,,Plants for Human Health InstituteÔÇŁ (SUA).

De┼či ini┼úial cercet─âtorii au realizat studiul pe cobai care avea o alimenta┼úie obi┼čnuit─â, dup─â care pe cobai care aveau o diet─â bogat─â ├«n proteine, rezultatele au fost similare pentru ambele situa┼úii.

Rezultatele cercetării au fost publicate în ,,The Journal of the Federation of American Societies for Experimental Biology".