Limonada care te scapă rapid de durerile de cap şi de anxietate!

1 2 jpg jpeg

Nu doar că este delicioasă, însă are şi proprietăţi medicinale. Uleiul de lavandă este unul dintre cele mai puternice. Conţine 150 de ingrediente active şi are proprietăţi antibacteriene, antimicrobiene, detoxidiante şi antiseptice.

Ingrediente

1 cană de miere

1 picătură de ulei esenţial de lavandă

sucul de la şase lămâi

12 căni de apă

Mod de preparare

Amestecă toate ingredientele şi lasă la răcit.

Lavanda are rol terapeutic

Fie că ne referim la plantă în sine, fie că preferi uleiul de levănţică, aceasta se bucură de efecte calmante asupra sistemului nervos, acţiune diuretică fiind de un real folos în eliminarea surplusului de apă şi de kilograme, dar în acelaşi timp având şi proprietăţi antiseptice, cicatrizante şi de a normaliza funcţia cardiacă.

Îţi relaxează simţurile

Această modalitate de preparare a limonadei îţi va relaxa toate simţurile şi în acelaşi timp îţi va oferi un puternic efect detoxifiant, hipotensiv şi antiinflamator. Uleiul de lavandă folosit atât în aromoterapie cât şi la masaj îţi poate fi de folos dacă te confrunţi cu insomnii, dureri în timpul travaliului sau chiar depresie.

Sfat!

Adaugă în apa din cadă o picătură de ulei esenţial organic de lavandă şi îţi vei hidrata pielea, te vei relaxa şi vei ţine insectele la distanţă de pielea ta. Câteva picături într-o sticlă cu apă şi cu pulverizator poate fi tot ce ai nevoie pentru a-ţi parfuma şi dezinfecta casa.