Introdu aceste alimente în dieta ta şi bucură-te de sănătate!

1 2 jpg jpeg

În acest articol vom vorbi despre alimente sănătoase, saţioase, gustoase care să te ajute să te mândreşti cu munca ta în sala de sport şi să îţi întărească încrederea în tine.

O alimentaţie corectă înseamnă de asemenea un sistem imunitar puternic şi o rezistenţă bună în faţa stresului. Deci, să adoptăm schimbarea cu braţele deschise.

Optează pentru pudra bună

2 jpg jpeg

Nu, nu ne referim la prafurile pline de steroizi, nu asta este ideea, ci la pudra de colagen de exemplu. Aceasta este cel mai bun aliat pentru a te bucura de o piele frumoasă şi fermă timp îndelungat.

De asemenea nu uita nici de pudra de spirulină, adaugă-le fie în smoothie, fie în iaurt sau chiar şi în apă.

Spirulina este cunoscută mai ales pentru concentraţia sa de vitamina B12, fiind mai bogată decât o porţie de carne de vită. Este absorbită cu uşurinţă de corpul uman. Mai bogată în fier decât este o porţie de spanac crud, cu un conţinut bun de clorofilă, de beta-caroten, îţi va face atât părul cât şi pielea strălucitoare.

Ambele pudre au funcţie anti-inflamatoare, protejează corpul împotriva invaziei de germeni, creşte flora microbiană pentru a ne apară organismul.

Află mai multe despre algele marine AICI

Ciupercile ajută la eliminarea stresului

Gustoase, suculente, ajută la creşterea imunităţii organismului, îmbunătîţesc aspectul pielii şi ce este cel mai important te protejează de efectele stresului.

Beneficiile ciupercilor sunt foarte multe, adoptă-le în alimentaţia ta şi menţine-ţi sănătatea în parametri buni.

Nu uita nici de turmenic mai ales atunci când vrei să îţi condimentezi mâncarea. De asemenea are efecte anti-inflamatoare şi îţi sprijină metabolismul pentru a intensifica arderile şi în acelaşi timp pentru a-ţi proteja creierul. Ai nevoie de antioxidanţi de calitate, iar curcuminul, substanţa activă din turmenic exact asta îţi oferă.

Conopida poate înlocui orezul

2 jpg jpeg

Vedeta reţetelor vegane poate înlocui cu succes atât blatul de pizza cât şi orezul. O poţi adăuga în smoothie-uri, în sucuri de legume, o poţi consuma prefiartă în salate.

Poţi să o consumi după plac oricând mai ales că are foarte puţine calorii, săracă în zaharuri însă plină de vitaminele C şi K.

Unde mai pui şi faptul că te va ajuta să ai parte de o digestie bună şi echilibrată.

Nu trebuie să excluzi nici posibilitatea de a adopta în alimentaţia ta algele, specialiştii afirmând despre ele că sunt o sursă bună de energie, au efecte anti-inflamatoare şi sprijină activitatea cerebrală.

Nu uita la toate acestea să adaugi şi un ingredient vital şi anume mişcarea!