Fructul ideal pentru micul dejun

1 2 jpg jpeg

Alegerile tale, mai ales cele alimentare se vor răsfrânge asupra sănătăţii negreşit. Motiv pentru care este recomandat să îţi începi dimineaţa cu produse bune calitativ, pentru a te bucura de starea de bine pe tot parcursul zilei.

Uită de cafeaua consumată dimineaţa pe stomacul gol, de micul dejun bogat în grăsimi nesănătoase sau şi mai grav uite de obiceiul de a pleca de acasă fără a lua micul dejun.

Aceasta este una dintre cele mai mari greşeli în ceea ce priveşte sănătatea ta.

Fiind o sursă foarte bogată de micro nutrimenţi necesari organismului tău, având ca şi substanţă principală bromelina.

Beneficiile ananasului pentru sănătate sunt numeroase
 jpeg

Nici cantitatea de vitamina C nu este de neglijat, astfel că dacă îţi vei începe ziua cu un pahar de apă cu ananas, îi vei administra corpului o cantitate esenţială de antioxidanţi. Astfel, în această perioadă vei ţine la distanţă mult mai uşor orice formă de răceală.

Află cum poţi trata tusea cu ajutorul ananasului AICI

Ananasul combate inflamaţia

2 jpg jpeg

Tot bromelina este responsabilă cu această calitate a ananasului, deoarece se bucură de proprietăţi antiinflamatorii excelente, stimulând activitatea limfatică şi reducând durerea.

Consumul regulat de ananas este benefic mai ales pentru vindecarea formelor uşoare de artrită sau a leziunilor cauzate de activităţi sportive.

În plus, ananasul te ajută să îţi menţii greutatea sub control, fiind bogat în fibre stimulează procesul digestiv şi te ajută să îţi menţii timp îndelungat senzaţia de saţietate.

Aliatul organismului sănătos

1 2 jpg jpeg

Simţi nevoia de a consuma ceva dulce? Consumă o felie de ananas, tiamina din acest fruct va contribui la stimularea organismului să transforme carbohidraţii în energie, astfel că vei dispune d eo dispoziţie de zile mari şi vei fi energic pe tot parcursul zilei.

Este indicat a fi consumat şi pentru a menţine sănătatea ficatului, a intestinelor, contribuind activ la eliminarea paraziţilor şi totodată stimulează funcţia tiroidiană deoarece pe lângă bromelină conţine şi iod, substanţă benefică şi indispensabilă tiroidei pentru a funcţiona în parametri optimi.