Fructul asiatic care poate învinge cancerul

1 2 jpg jpeg

„Piersica japoneză” are un gust inconfundabil şi proprietăţi miraculoase ce îmbunătăţesc calitatea vieţii şi care ar trebui consumat de orice om, poate înlocui cu brio toate dulciurile de pe piaţă fiind în acelaşi timp un real sprijin în buna funcţionare a organismului uman. Poate fi consumat în stare naturală sau după ce l-ai lăsat la uscat sau să îl coci precum vinetele.

Reglează metabolismul uman

Culoarea sa portocalie adăposteşte o cantitate semnificantă de betacaroten, magneziu şi potasiu benefic în combaterea stării de oboseală, depresie oferând antioxidanţi de calitate organismului tău.

Îşi oferă carbohidraţi de calitate superioară şi un complex vitaminic bogat mai ales vitaminele A, B, C, P dar şi acizi organici, proteine şi taninuri.

Din punct de vedere nutriţional îţi oferă toţi nutrimenţii importanţi pentru buna funcţionare a întregului organism. Glucidele sale îmbunătăţesc activitatea cerebrală şi ţine depresia la distanţă.

Află cum se poate trata cancerul de colon AICI

Protejează inima şi distruge celulele canceroase

Antioxidanţii pe care îi conţine sunt extrem de benefici pentru aparatul cardiovascular, consumul frecvent al acestui fruct te ajută să previi ateroscleroza deoarece elimină radicalii liberi, iar corbohidraţii săi hrănesc muşchiul inimii.

Unul dintre cele mai bune stimulente ale imunităţii umane se ascunde în acest fruct, mai ales dacă te confrunţi cu viroze respiratorii sau rinite alergice.

Datorită complexului său unic ajută la prevenirea formării de celule canceroase şi la revitalizarea metabolismului.

Conţinutul mare de vitamina A îl recomandă ca remediu pentru îmbunătăţirea acuităţii vizuale, fiind indicat mai ales pentru a preveni apariţia cataractei.

Aliatul frumuseţii tale

Dacă alegi să îl consumi alături de cereale integrale dimineaţa la micul dejun şi cu alimente bogate în calciu vei observa cum atât podoaba ta capilară cât şi unghiile vor deveni mult mai frumoase şi vor creşte mult mai rapid. În plus, reprezintă un remediu ideal dacă te confrunţi cu arsuri stomacale, deoarece contribuie semnificativ la scăderea acidităţii gastrice şi a acidităţii sângelui, accelerând în acelaşi timp arderile.

Îşi oferă şi un puternic efect diuretic, însă diabeticii ar fi bine să îl evite din cauza cantităţii mari de glucide pe care o are.