Dacă eşti fumător, mănâncă mai des această plantă comestibilă

1 2 jpg jpeg

Conform statisticilor, anual mor circa 1,3 milioane de persoane în întreaga lume datorită cancerului pulmonar.

Cercetătorii chinezi au ajuns în urma mai multor studii la concluzia că există o metodă simplă şi eficientă care poate preveni apariţia cancerului pulmonar.

Astfel, Centrul pentru Prevenţia şi Control Jiangsu recomandă consumarea de cel puţin 2 ori pe săptămână a usturoiului crud. Acesta pară să contribuie substanţial la scăderea riscului de cancer pulmonar cu până la 44%.

Usturoiul, condiment mereu la îndemână

Chiar dacă de multe ori te fereşti să-l mănânci din cauză că are un miros greu de suportat, gustul său oferă o savoare aparte mâncărurilor.

Motivele pentru care nu îl foloseşti atât de des sunt variate, ami ales că anumite persoane au constatat că după consumarea acestuia au avut paret de arsuri stomacale, şi asta din cauza cantităţii mici de arsenie pe care o conţine, însă chiar şi aşa, elimină miezul şi consumă-l ca atare.

Cel mai puternic antibiotic natural

1 2 jpg jpeg

Răceala, gripa, virozele au mici şanse de supravieţuire în prezenţa usturoiului. Acesta poate combate cu succes infecţiile şi desfundă sinusurile, bronhiile şi plămânii.

Se pare că doar un miligram de usturoi este echivalent cu 25 de unităţi de penicilină, afirmă specialiştii.

Află cum îţi poate regenera ficatul consumul de usturoi AICI

Un aliat al sănătăţii inimii tale

Usturoiul se bucură de mai multe substanţe importante pentru sănătatea ta, printre ele enumerându-se germaniul nutritiv cu un puternic efect anticancerigen. În plus seleniul pe care îl conţine este vital pentru buna funcţionare a sistemului cardiac. Ajoena, o substanţă la fel de importantă are rolul de a dilua sângele, contribuind în felul acesta la evitarea apariţiei cheagurilor de sânge.

Cantitatea de sulf pe care ţi-o oferă ajută la reducerea tensiunii arteriale, la diminuarea nivelului de zahăr din sânge, diminuarea stresului şi ajută organismul să elimine toxinele acumulate în timp.

Nu are efecte secundare

Un produs natural, care te ajută la menţinerea tensiunii arteriale în parametri normali, la controlul colesterolului rău şi nu are o doză specifică. Îl poţi consuma ori de câte ori doreşti, în orice moment al zilei.

Alungă stările de depresie, moleşeală, ameţeală, durerile de cap, ţiuitul din urechi şi durerile din piept.

Nu se cunoaşte nici un fel de interacţiune cu anumite medicamente.

În cazul în care vrei să scapi de mirosul deranjant, poţi să administrezi sub formă de tablete, însă cel mai indicat ar fi să îl consumi în stare crudă atât sub formă de căţel cât şi în forma sa verde.