Cum te poate ajuta menta să slăbeşti

1 2 jpg jpeg

Menta este recomandată în dieta persoanelor care îşi doresc să scape de kilogramele în plus, dar şi de celulită.

Elimină celulita

Celulita, acel aspect extrem de inestetic de coajă de portocală de pe piele, afectează, într-o mai mică sau mai mare măsură, aproape toate reprezentantele sexului frumos. Nu există un tratament care să te ajute să scapi sută la sută de această problemă, dar sunt soluţii care pot diminua aspectul de coajă de portocală de pe piele. Numeroase cercetări au demonstrat că şi uleiul eteric de mentă are acest efect.

Alungă pofta de dulciuri

Menta proaspătă te poate ajuta să dai jos colăceii de pe abdomen. Dacă vei adăuga frunze de mentă în salate sau sucuri, te va scăpa de dorinţa de a mânca dulciuri. În plus, nu vei avea poftă nici de preparate sărate.

Îţi scade apetitul

Şi uleiul esenţial de mentă te poate ajuta în lupta cu kilogramele în plus. Este suficient să miroşi acest ulei. Creierul tău procesează informaţia şi te anunţă că eşti sătul. Aşa că, dacă vei face acest lucru înainte de a mânca, vei avea foarte repede senzaţia de saţietate.

Sfaturi utile

- Dimineaţa, bea un pahar de 250 de ml cu apă călduţă şi zeama de la o jumătate de lămâie în care să pui şi câteva frunze de mentă. - La cină, este recomandat să mănânci salate care să conţină şi frunze proaspete de mentă. - Nu exagera şi te apuca să consumi cantităţi industriale de mentă. Orice exces este dăunător.