Cum te ajută migdalele să slăbeşţi. Nimeni nu ştia asta

1 2 jpg jpeg

Dacă vrei să slăbeşţi, include migdalele în alimentaţie. Cu siguranţă nu ştiai că sunt atât de benefice pentru tine.Chiar dacă migdalele au un conţinut caloric ridicat, conţin acizi graşi omega-3 care au abilitatea de a-ţi stimulea metabolismul.

Pot reduce producţia hormonului leptina, o substanţă chimică ce îţi poate încetini rata metabolică. În plus, migdalele îţi cresc nivelul de energie din organism.

Conform unui studiu, migdalele au un conţinut ridicat de fibre şi nu cauzează creşterea în greutate. Îţi scad colesterolul "rău" şi reduc nivelul glicemic al carbohidraţilor pe care îi consumi, doar dacă sunt combinaţi cu migdalele. În plus, ajută la arderea caloriilor. Tot ce trebuie să faci este să consumi o mâna de migdale pe zi.

O piele mai frumoasă

Pe lângă toţi compuşii benefici, migdalele conţin şi o cantitate semnificantă de mangan care ajută foarte mult la producerea de colagen, proteina vitală pentru tonusul pielii şi pentru a preveni îmbătrânirea prematură.

Din cap până în picioare corpul tău va deborda de energie, vitalitate şi sănătate cu doar câteva migdale pe zi.

Menţine flora bacteriană sănătoasă

În special cojile de migdale au un efect prebiotic care ajută atât la creşterea cât şi la înmullţirea bacteriilor bune de la nivelul intestinelor. Astfel vei uita de respiraţia urât mirositoare, de indigestie sau de dureri de stomac. Tot ce trebuie să faci este să consumi în jur de 30 de migdale zilnic. Uşor nu-i aşa?

Are grijă de creierul tău

O dată ce ai început să consumi migdale vei consuma mai puţini carbohidraţi, aspect ce va fi vizibil şi pe cântar, iar vitamina E şi acizii graşi vor ajuta activitatea cerebrală să funcţioneze bine şi să menţină creierul tânăr.