Cum scapi de respiraţia urât mirositoare cu aceste remedii naturiste

1 2 jpg jpeg

Iată ce trucuri poţi aplica pentru a scapă rapid de problemă.Iata ce trucuri poti aplica pentru a scapa rapid de problema.

1. Frunzele proaspete de menta lupta cu respiratia urat mirositoare si iti ofera o senzatie de prospetime.

2. Cuisoarele, cardamomul si semintele de fenicul au efect instantaneu asupra respiratiei urat mirositoare.

3. Bicarbonatul de sodiu face adevarate miracole. Dizolva o lingurita intr-o cana de apa si clateste-ti gura cu solutia.

4. Ceaiul din frunze de fenicul are afecte antibacteriene si de improspatare a respiratiei. Incepe-ti ziua cu o cana.

5. Legumele curăţă cavitatea bucală - Consumă cât mai des legume precum fasolea, lintele, varza, soia, pentru că au un conţinut ridicat de fibre. Acestea sunt recunoscute pentru că ajută tranzitul intestinal, reglează aciditatea de la nivelul cavităţii bucale şi stimulează secreţia salivară. Astfel, nu se mai formează un mediu favorabil dezvoltării bacteriilor, responsabile pentru mirosul urât al respiraţiei.

6. Propolisul are efect antibacterian - În peste 90% din cazuri, mirosul neplăcut al gurii este cauzat de bacterii, care se înmulţesc necontrolat. Pentru a opri acest lucru, utiliează şi propolisul. Ţine în gură o bucată mică de propolis, până se dizolvă. Poţi apela şi la apa de gură cu propolis, de mare ajutor în menţinerea igienei orale. Peste 3 linguri de tinctură torni un pahar cu apă rece şi amesteci bine. Îţi clăteşti gura de 4-5 ori pe zi, mai ales după mese.