Cum să scapi de mahmureală în doar 11 minute

1 2 jpg jpeg

Potrivit profesorului de meditaţie Rory Kinsella, practica sa de relaxare reprezintă o metodă de succes. Profesorul recunoaşte că nu este o soluţie perfectă, însă vă va ajuta să treceţi peste cele mai grele momente ale mahmurelii.

”Dacă îţi aloci câteva minute pentru a te relaxa şi pentru a te reîncărca te vei simţi mult mai bine. Niciodată nu ştii, este posibil să te simţi destul de bine încât să faci ceva productiv în acea zi. Când avem o mahmureală, cei mai mulţi dintre noi ne învinuim pentru că am ajuns în acea stare. Cel mai bun mod de a ne simţi mai bine este să scăpăm de orice sentiment de vinovăţie şi ruşine”, a spus acesta.

Metoda propusă de Rory Kinsella nu este singurul mod de a scăpa de mahmureală, ci poţi apela şi la unele alimente.

Hidratare

O noapte de beţie poate duce la deshidratare, ceea ce poate cauza dureri de cap în următoarea zi. Unii experţi recomandă consumul de apă înainte de culcare, pentru a evita efectele alcoolului, însă este recomandat consumul de multă apă în primele minute după ce te trezeşti.

Ceaiul, sucul de fructe şi cafeaua

Înainte de a apela la cafea este recomandat, totuşi, să încerci ceaiul pentru recuperare. De asemenea, sucul natural de fructe este o idee bună, însă este recomandată evitarea sucurilor de portocale, având o aciditate ridicată, ceea ce poate duce la iritarea stomacului. O altă idee bună este să încerci sucul de la murături.