Cum să nu mai bei DELOC sucuri acidulate

1 2 jpg jpeg

Sucurile dau o dependenţă puternică, iar încercările de a renunţa la ele pot fi foarte dificile. De aceea, dr. Oz, îţi propune să te laşi de sucuri treptat, ca să nu simţi că îţi lipseşte ceva.

Ce trebuie să faci în prima săptămână În primul rând, specialistul recomandă să înlocuieşti sucurile cu zahăr cu o variantă mai puţin dăunătoare, cele cu îndulcitori. În acest fel, faci primul pas pentru a scăpa de dependenţa de zahăr, care este extrem de nocivă şi îţi pune chiar şi viaţa în pericol.

În plus, îţi recomandă să introduci în alimentaţie produse care conţin L-glutamină (acesta te ajută să îţi stăpâneşti pofta de zahăr). În acest sens, peştele, ouăle şi fasolea sunt cele mai indicate.

În a doua săptămână, renunţă la băuturile cu cofeină

În cea de-a doua săptămână, trebuie să renunţi de tot la băuturile răcoritoare care conţin cofeină, dar şi să începi să mănânci alimente care sunt o sursă grozavă de vitamina B. Spanacul este ideal.

Penultima săptămână

Ai ajuns deja la jumătatea „tratamentului" care te învaţă cum să faci să nu mai bei sucuri, chiar dacă simţi că eşti dependent de ele. În această săptămână, trebuie să înjumătăţeşti cantitatea de suc pe care obişnuieşti s-o consumi.

Săptămâna în care trebuie să-ţi faci un cadou

A venit şi ultima săptămână. La finele ei, nu vei mai simţi nevoia să bei sucuri acidulate şi te vei simţi mult mai bine. Ei bine, acum a venit momentul să renunţi de tot la acest tip de băuturi. Sfat esenţial de la doctor Oz: pune deoparte banii pe care i-ai fi dat pe sucuri şi, la sfârşitul acestei săptămâni, fă-ţi un cadou!