Clătite sănătoase cu doar două ingrediente

1 2 jpg jpeg

Una dintre cele mai frumoase amintiri din copilărie este cea legată de timpul petrecut alături de părinţi în zilele în care mama făcea clătite pufoase, dulci şi aromate.

Deşi reţeta originală adună câteva alimente, există şi varianta de dietă, potrivită pentru dimineţile în care vrei să te răsfeţi culinar fără să stai să numeri caloriile.

Dacă eşti împotriva alimentelor procesate, a consumului de făină de teama glutenului şi a amidonului conţinut, eviţi pe cât posibil zahărul şi E-urile, atunci poţi apela la o reţetă naturală prin care să îţi asiguri un mic dejun copios, dulce şi sănătos.

Iată cum poţi cu doar două ingredinte pe care sigur le ai în casă să te răsfeţi culinar!

Ingrediente:

- o banană foarte bine coaptă

- două ouă

- o linguriţă de ulei de măsline

- un bol

- un blender

- o tigaie

Mod de preparare:

Pune în blender banana şi cele două ouă şi amestecă-le bine.

Pune tigaia pe foc, stropeşte-o cu un pic de ulei de măsline, apoi ia cu un polonic compoziţie şi pune în tigaia încinsă exact ca la pancakes.

Video Uleiul de măsline ”AUR LICHID” pentru sănătatea ta

Când s-a rumenit pe o parte, întoarce cu o paletă clătita şi las-o să se rumenească şi pe cealaltă parte.

Din această compoziţie îţi vor ieşi 3-4 clătite. Le poţi mânca aşa simple la cafea sau la ceai. Sunt delicioase, pufoase şi uşor de făcut.