Ce să mănânci că să-ţi detoxifiezi complet organismul

Cum ajuţi organismul să elimine zilnic toxinele jpeg

În plus, acest proces te va ajuta nu doar să îţi purifici corpul în interior, curăţându-ţi intestinele şi îmbunătăţindu-ţi digestia, ci va face ca acesta să arate extraordinar şi la exterior!

Pentru a-ţi detoxifia organismul şi pentru a-ţi menţine sănătatea mai uşor, poţi încerca să incluzi în dietă aceste alimente care fac minuni pentru tine.

Sparanghel. Este nu numai gustos, dar ajută şi la detoxifierea organismului.Sparanghelul are multe beneficii pentru organism: un anti-inflamator general, anti cancerigen.

Sfeclă roşie. Această rădăcinoasa trebuie să fie în dietă nu doar din când în când sub formă de salată. Este atât de bună pentru organism încât specialiştii au inclus-o în lista super-alimentelor.

Avocado. Datorită fibrelor şi numărului de antioxidanţi, acesta este un aliment care ar trebui să fie nelipsit de pe lista celor de dezintoxicare. La început, mulţi s-au ferit de el pentru că este bogat în grăsimi, dar grăsimile din avocado sunt din cele bune, aşa că e foarte bine să-l introduceţi în alimentaţie

Aşadar dacă te-ai hotărât să începi detoxifierea totală a organismului, trebuie să ai în vedere că acest procedeu va fi unul de durată, iar efectele se vor vedea în timp. Iată, aşadar, ce trebuie să mai faci pentru a începe o cură de curăţare corectă:

• Elimină din alimenţatia ta alimentele prăjite • Nu consuma dulciuri • Renunţă la alimentele prelucrate: zahăr rafinat, băuturi carbogazoase, cafea, alcool etc. • Nu consuma produse din conserve şi elimină mezelurile, precum şi alimentele care conţin conservanţi.