Ce alimente îţi asigură o viaţă sexuală mai bună

1 2 jpg jpeg

Include în alimentaţia ta şi a partenerului alimente care sunt recunoscute pentru faptul că ajută la creşterea apetitului sexual.

Iată ce alimente trebuie să consumi ca să ai parte de un sex senzaţional!

Varza de Bruxelles creşte libidoul bărbaţilor

Varza de Bruxelles este o sursă bogată de indole-3- carbinol, substanţă care reduce nivelul de estrogen din corp şi creşte libidoul bărbaţilor. Aşa că, aveţi grijă ca această legumă să nu lipsească din dieta domnilor şi s-ar putea să aveţi parte de un sex senzaţional.

Alege alimente care conţin vitamina C

În urma unor studii de specialitate, s-a dovedit că vitamina C creşte libidoul feminin. Aşa că, dacă vrei să ai mai mult chef de sex, aplează cu încredere la alimente care sunt o sursă bogată în vitamina C.

Alimentele bogate în vitamina C le sunt recomandate şi domnilor. Aceştia trebuie să consume 250 de mg de vitamine C în fiecare zi. Astfel, îşi îmbunătăţesc calitatea spermei.

În acest sens, ai grijă să nu lipsească din dieta ta portocalele, grapefruitul şi kiwi.

Vinul roşu te ajută să ai mai mult chef de amor

Un pahar de vin roşu înainte de un act sexual poate face minuni. S-a demonstrat că femeile care consumă vin roşu se lubrifiază mai uşor decât cele care nu au acest obicei. În plus, şi interesul pentru sex este mult mai mare după câteva guri de vin.

Şi carnea roşie îmbunătăţeşte viaţa sexuală

Specialiştii recomandă pentru prevenirea unor dereglări la nivel sexual să se consume carne roşie. Aceasta conţine minerale şi zinc care stopează producţia unui hormon care contribuie la apariţia unor astfel de probleme.

Făina de ovăz favorizează apariţia orgasmului

În cadrul unui studiu s-a ajut la concluzia că, făina de ovăz are un rol esenţia la apariţia unor orgasme mai puternice, atât la femei, cât şi la bărbaţi.

Pe de altă parte, este bine de ştiut că, ovăzul conţine un aminoacid care este folosit în tratarea problemelor de erecţie şi contribuie la o mai bună circulaţie a sângelui din clitoris.

Rodiile te scapă de disfuncţiile erectile

Specialiştii recomandă un pahar de suc de rodie în fiecare zi persoanelor care se confruntă cu disfuncţii erectile.