Ce alimente iti aduc noroc si bunastare daca le consumi de Revelion

1 ce alimente iti aduc norc si bunastare jpg jpeg

In noaptea dintre ani este bine sa ai pe masa struguri, peste, fructe rotunde, legume verzi, rodii si sa mananci din toate. Aceste alimente iti aduc noroc si bunastare in 2020!

Asigura-te ca masa ta din noaptea de Revelion este mai usoara, fara preparate sofisticate cu grasimi si preparate nesanatos. Mizeaza pe lista cu ce alimente iti aduc noroc si bunastare, care ridica sanatatea la cote maxime si care contribuie la rezultate neasteptat de bune pe plan financiar.

Fructele rotunde atrag ca un magnet prosperitatea

Indiferent ca le consumi sau nu, este bine sa le ai pe masa. Fructele rotunde (citrice, mere, rodii) trebuie sa aiba un loc de cinste la masa de Revelion. Acestea mentin sanatatea, imbunatatesc vitalitatea şi simbolizeaza prosperitatea, continuitatea, infinitul.

Legumele verzi inmultesc resursele financiare

Culoarea verde este asociata si cu ideea de inflorire şi de dezvoltare, dar şi cu banii. Prin urmare, e bine sa mananci verdeţuri in noaptea de Revelion, daca vrei sa ai mai multi bani in 2020. Pe de alta parte, daca nu stiai, verdele simbolizeaza si sanatatea. Opteaza pentru garnituri de salate cu ceapa verde, cu foi de salata, spanac, castraveti. Multe alimente verzi pe masa sa fie!

Rodia este fructul inimii sanatoase si al viitorilor bebelusi

In cultura turceasca, culoarea rodiei simbolizeaza inima unui om sanatos. De aceea, la cumpana dintre ani, pe multe mese turcesti troneaza acest fruct, mai ales ca acesta iti adigura si o doza consitenta de noroc pentru anul urmator. Femeile care se viseaza mame trebuie sa consume in noaptea de Revelion acest aliment, pentru ca le poate ajuta sa isi implineasca visul.

12 boabe de strugure pentru 12 luni norocoase

De la spanioli vine credinţa ca e bine sa mananci 12 boabe de strugure in noaptea de Revelion, daca vrei ca urmatorul an sa fie unul norocos. Nu gresesti nici daca alegi sa mananci 12 boabe de stafide. Atentie! Pentru noroc, belsug si sanatate, este bine sa consumi boabele imediat in primele clipe ale noului an.

Ce alimente iti aduc noroc si bunastare – Pestele

Daca vrei sa iti faci ordine in cariera, sa promovezi sau sa activezi intr-un domeniu care iti face placere si iti aduce satisfactii financiare, daca vrei sa atragi bogatia in casa, nu uita sa pui pe masa festiva dintre ani peste. „Nicio masa fara peste“ este o zicala valabila si pentru masa de Revelion. De ce? Pestele simbolizeaza abundenta, cu conditia sa fie consumat intreg si nu feliat sau in bucati, altfel vei avea parte de noroc cu portia.

Bine de stiut!

Daca ai planuit sa pui pe masa de Revelion preparate din pui, de exemplu frigarui de pui, recomandarea noastra este sa alegi alt fel de mancare. De fapt, alt tip de carne in afara de cea de pasare, in special de pui. Se spune ca acesta alunga norocul din casa şi nu te lasa sa privesti spre viitor. Dimpotriva, te ţine captiva in trecut, din cauza obiceiului de a scormoni cu ghearele pamantul spre inapoi.

2 sampanie vin spumos jpg jpeg

Extra sfat: la cumpana dintre ani, bea sampanie sau vin spumos, pentru ca acesta atrage belsugul. Ciocneste trecerea in anul 2020 cu cei apropiati si bea licoarea pana la fund, ca sa te asiguri ca ti se indeplinesc toate dorintele, pana la ultima... picatura.

@unsplash, shutterstock