Când te doare capul, mănâncă aceste alimente!

2 2 jpg jpeg

Senzaţii neplăcute create de orice fel de durere în corpul uman îşi au rezolvarea în câte un medicament ce îl poţi achiziţiona de la farmacie sub formă de pilule sau şi mai bine poţi să acorzi o atenţie deosebită alimentaţiei tale. În felul acesta îţi vei întări imunitaeta şi te vei bucura de o porţie bună de energie şi sănătate chiar la tine în farfurie.

Nu evita sub nici o formă să mergi la medic pentru controalele de rutină, iar în cazul în care s-a depistat o afecţiune aceasta să fie monitorizată atent, tratată sau ţinută sub control după caz.

Fructele previn apariţia durerilor

1 63550 original jpg jpeg

Chiar dacă vara s-a încheiat, iar vedeta sezonului şi anume pepenele roşu se găseşte tot mai rar în piaţă sau la supermarket, ţine cont al anul că este o sursă excelentă de vitamine şi apă. Iar adesea durerile apar din cauza deshidratării.

Mineralele din pepene, mai ales magneziu şi potasiu îţi vor pune organismul pe picioare şi te vor ajuta să te concentrezi mai bine pe ceea ce faci.

O altă sursă excelentă de magneziu şi potasiu o reprezintă bananele. Profită că se găsesc uşor pe tot parcursul anului, şi consumă-le ori de câte ori ai ocazia.

Magneziul este unul dintre cele mai bune calmante, mai ales în cazul durerilor de cap.

Află ce alte alimente alungă durerea de cap AICI

Cartofii, sursă de potasiu

1 2 jpg jpeg

Cartofii prăjiţi mai ales în ulei nu sunt tocmai o alegere ideală pentru sănătatea ta, însă cei preparaţi la cuptor sau sub formă de piure îţi vor furniza o porţie bună de potasiu alinând în felul acesta orice fel de durere din corp.

Atât potasiu cât şi magneziu joacă un rol extrem de important în menţinerea sănătăţii corporale şi mintale. Atunci când se produc dezechilibre în organism sau anumiţi nutrimenţi nu se regăsesc în cantităţi suficiente apar deficienţele şi semnalele corporale pentru a şti să iei măsuri.

Ananasul, un bun antiinflamator

1 2 jpg jpeg

Datorită enzimelor extrem de benefice imunităţii tale, ananasul se bucură de adevărate proprietăţi antiinflamatoare eficient chiar şi în prezenţa durerilor de cap.

Ajută la reglarea digestiei, intensifică procesul de ardere al grăsimilor şi îţi oferă o porţie de vitamine şi minerale esenţiale indiferent de anotimp.

Alege mereu varianta de fruct în defavoarea compotului de anansa din comerţ, acesta din urmă având o cantitate mai mare de zahăr.

Nici castravetele nu trebuie trecut cu vederea, aportul său mare de apă, îl recomandă a fi consumat mai ales dacă nu obişnuieşti să bei apă pe parcursul zilei.

Durerea de cap va dispărea ca prin minune cu un simplu pahar de apă băut. Dacă acest truc nu este suficient atunci consumă unul din produsele de mai sus şidacă nici aşa nu observi o îmbunătăţire mergi la un consult de specialitate.