Băutura-minune a toamnei care topeşte grăsimea abdominală

1 2 jpg jpeg

În primul rând trebuie să fii conştient de faptul că trupul tău este al tău pentru toată viaţa şi cum îl vei păstra aşa îl vei avea. Lipsa unei alimentaţii corespunzătoare şi pierderea nopţilor sau excesele nu vor face decât să încetinească metabolismul tău.

O dată clarificat acest aspect, mai trebuie precizat şi faptul că unul dintre cele mai mari pericole pentru sănătatea ta este prezenţa grăsimii abdominale.

Încearcă să găseşti un echilibru în toată rutina ta şi ascultă semnalele transmite de corpul tău.

Mănâncă fructe dimineaţa!

Pentru a începe ziua în forţă uită de cafeaua servită pe stomacul gol şi apelează la un mic dejun sănătos, saţios care să îţi furnizeze energia necesară.

Astfel, îţi recomandăm că îţi iei o veritabilă porţie de sănătate din fructele de sezon de la mere, pănâ la struguri, le poţi combina cu iaurt şi cereale, nu ocoli nici fresh-urile sau smoothie-urile.

Potrivit Incrediblystunningpictures, există o combinaţie care te va scăpa de ţesutul adipos din jurul abdomenului rapid şi fără sacrificii foarte mari.

Tot ce trebuie să faci este să introduci în alimentaţia ta un mix plin de vitamine.

Află cum poţi să ai un corp superb cu ajutorul mierii de albine AICI

Mixul care accelerează metabolismul

1 2 jpg jpeg

Principalul ingredient din acest mix este fără doar şi poate minunatul grapefruit, plin de vitamine şi minerale, mai ales acum când vremea se răceşte, vitamina C din fruct îţi va consolida sistemul imunitar şi va accelera procesul de ardere al grăsimilor.

Tot ce ai nevoie pentru a obţine acest efect este să amesteci 1 cană de suc de grapefruit proaspăt cu 1 lingură de miere de albine şi 2 linguriţe de oţet de cidru de mere.

După ce ai amestecat produsele, asigură-te că la 20 de minute după ce ai mâncat l-ai consumat. Menţine acest obicei două săptămâni, după fiecare masă şi apoi după o pauză de o săptămână poţi să reiei obiceiul.

Beneficiul citricelor

În cazul în care nu ai un grapefruit la îndemână, poţi să înlocuieşti sucul de grepfrut cu cel de portocale sau de lămâie.

Având în vedere că toate citricele sunt extrem de bogate în vitamine mai ales C, A, B5 dar şi calciu, potasiu şi fibre, îi vei oferi organismului tău o adevărată gură de sănătate. Ca să nu uităm nici de beta carotenul şi licopenul regăsiţi în citricice, doi dintre cei mai puternici antioxidanţi şi indispensabili sănătăţii tale mai ales în sezonul rece.

Sucul de citrice este recunoscut pentru capacitatea sa de a reduce cantitatea de zahăr şi de amidon din sânge.

Mierea de albine este un bun substitut pentru zahărul rafinat şi este extrem de hrănitoare pentru corpul tău, în timp ce oţetul de cidru de mere te va ajuta să reduci pofta de mâncare şi să ai senzaţia de saţietate un timp îndelungat.

Citeşte Click! Sănătate în varianta digitală

image