Băutura care îţi întăreşte imunitatea

1 2 jpg jpeg

Cum altfel te-ai putea bucura de un gust bun calitativ dacă nu făcând un suc proaspăt chiar la tine acasă. În felul acesta vei avea la îndemână remediu ce va ţine la distanţă o serie de afecţiuni.

Despre cele mai crunte afecţiuni dintre care şi cancerul s-au făcut nenumărate studii, iar cel realizat de Institutul German al Cancerului, prin intermediul Diviziei de Toxicologie, au ajuns la concluzia că folosind doar 4 ingrediente ai putea prepara cel mai bun scut pentru a te proteja de această problemă.

Mixul poartă denumirea de „poţiune magică” şi trebuie consumată zilnic imediat după preparare.

În anumite zone ale lumii precum în China, această băutură este consumată inclusiv pentru a preveni apariţia şi dezvoltarea bolilor cronice.

Ce conţine băutura magică

2 jpg jpeg

Reţeta câştigătoare este compusă din mere, sfeclă roşie, morcov şi bineînţeles lămâie.

Aceste ingrediente mixate împreună te vor ajuta să îţi întăreşti imunitata, să îţi protejezi ficatul, rinichii, pancreasul şi să îmbunătăţeşti sănătatea ochilor, a pielii tratând cu succes acneea şi eventualele probleme ale colonului.

După un efort intens puternic, acest mix este recomandat mai ales datorită cantităţii de minerale pe care le conţine, reducând astfel durerile musculare, dar şi pe cele menstruale. Respiraţia urât mirositoare datorată digerării incorecte a alimentelor va dispărea ca prin magie dacă vei consuma acest mix zilnic.

Află cum poţi trata naturist anemia AICI

Cum se prepară

Trebuie să pui într-un blender 1 sfeclă roşie, 1 morcov, 1 măr, 1 pahar de apă şi o lămâie. Poţi să le laşi cu tot cu coajă, doar dacă în prealabil le-ai spălat foarte bine.

După ce le speli trebuie să le tai în bucăţi cît mai mici pentru a putea fi mixate corespunzător.

Această băutură se consumă imediat cum ai obţinut-o.

În cazul în care vrei să aibă un efect vizibil şi asupra kilogramelor tale, poţi să adaugi 2-3 centimentri de ghimbir ras sau o linguriţă de piper cayenne.

Atât înainte cât şi după ce ai consumat acest suc trebuie să bei o jumătate de pahar de apă la temperatura camerei, pentru că un organism hidratat corespunzător va asimila mult mai uşor nutrimenţii.

Sfecla cât şi morcovul îţi vor oferi doza de betacaroten , în timp ce lâmăia vine cu aportul de vitamine C. În felul acesta te vei simţi mereu în formă şi vei ţine la distanţă bolile de sezon.