Alimentele acesta geniale ard calorii rapid şi accelerează metabolismul!

1 2 jpg jpeg

Cu toate acestea, poţi alege să incluzi în stilul de viaţă alimente care accelerează metabolismul şi ard caloriile rapid.

Ardei iuţi - Conţinutul mare de capsaicina, o componentă care stimulează receptorii durerii din corp, creşte circulaţia sanguină şi rată metabolică, făcându-ţi corpul să ardă mai repede caloriile.

Ovăz şi orez brun - Conţin carbohidraţi complecşi care accelerează metabolismul, stabilizand nivelul de insulină din corp.

Broccoli - Este o sursă importantă de calciu, nutrient care stimulează metabolismul. În plus, conţine şi vitaminele K şi A.

Supe - Numeroase studii au relaţionat consumul de supă cu un risc consum de obezitate. Consumă în loc de masă de prânz.

Ceai verde sau cafea - Aceste două băuturi accelerează metabolismul şi oferă corpului antioxidanţi, scăzând nivelul de zahăr din sânge. Mere şi pere - Au un conţinut caloric scăzut şi accelerează pierderea în greutate.

Mirodenii - Piperul, boabele de muştar, pudra de usturoi şi ghimbirul te ajută să arzi mai mult de 1000 de calorii pe zi.

Citrice - Portocale, grapefruit şi lămâi ard grăsimea rapid şi îţi menţîn metabolismul la un nivel ridicat.

Alimente bogate în calciu - Un studiu a confirmat că persoanele consumă între 1200 şi 1300 miligrame de calciu pe zi pierd de două ori mai multă greutate că persoanele care consumă mai puţîn calciu.

Acizi graşi Omega-3 - Accelerează metabolismul şi reduc producţia de leptina. Îi găseşti în peste, nuci şi seminţe.