Ai bea o limonadă neagră? Iată care sunt beneficiile ei!

1 2 jpg jpeg

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că limonada este sănătoasă atunci când nu o asociezi cu zahărul.

Poţi să faci diverse combinaţii pentru a obţine exact gustul dorit.

Lămâile, sursă bună de vitamina C

1 2 jpg jpeg

Mai ales acum când avem parte de o vreme de tranziţie organismul are nevoie de vitamine şi minerale, motiv pentru care consumul de citrice şi legume este imperios necesar în această perioadă.

Antioxidanţii şi vitaminele conţinute de lămâi ajută la întărirea sistemului imunitar, asigurându-ne protecţie împotriva diverşilor virusuri şi bacterii.

Poţi astfel să optezi fie pentru smoothie-urile de citrice în care să adaugi bineînţeles şi celebrele lămâi sau fresh-urile ori limonada la care fie pentru decor fie pentru gust poţi adăuga mentă sau felii de portocală.

Află cum te scapă limonada de pietrele la rinichi AICI

Limonada neagră, un nou trend

2 jpg jpeg

Nu este deloc o glumă, acum poţi savura chiar la tine acasă o limonadă de culoare neagră şi asta datorită faptului că are un ingredient extrem de cunoscut şi vechi în medicina naturistă şi anume cărbunele medicinal.

Cărbunele activ este recunoscu pentru proprietăţile sale minunate mai ales asupra sistem,ului digestiv, fiind totodată capabil să absoarbă şi să elimine toate toxinele prezente în organismul uman.

Acesta se obţine prin arderea mai multor elemente organice precum nuca de cocos, lemnul, apoi fiind tratat pentru a deveni o substanţă activă şi funcţională pentru organismul uman.

Limonada neagră, tocmai datorită acestui cărbune devine şi mai puternică în lupta impotriva diverselor bacterii şi boli, având un efect detoxifiant mai intens. În plus este benefică persoanelor care se confruntă cu varlori crescute ale colesterolului, sau deficit al funcţiilor biliare.

În plus, este şi un bun tratament antimahmureală!

Unde mai pui şi faptul că este indicată inclusiv în caz de diaree sau diverse probleme ale tranzitului intestinal.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi în limonada ta( de cel puţin 1 litru de apă) o pastilă de cărbune activ, aşteaptă să se dizolve şi apoi consum-o ca atare.