Aceste fructe îi menţin sănătoşi pe bărbaţi

1 2 jpg jpeg

Kiwi

Fructele kiwi au în compoziţie vitamina E care au efectul de a neutraliza efectele radicalilor liberi. Un alt avantaj al consumului de kiwi este acela că previn accidentul vascular cerebral cauzat de blocarea unei artere prin îngustarea ei sau prin apariţia unui cheag de sânge. La bază creării cheagului se pot afla colesterolul mărit, diabetul zaharat, hipertensiunea arterială.

Struguri

Cu un conţinut glicemic ridicat, strugurii sunt bogaţi în vitamine precum A, B6, B9 şi C. Sunt indicaţi mai ales după ce ai fost la o sală de sport sau după ce ai mers la alergat, pentru una dintre gustările de peste zi.

Mango

Fructul dar şi pulberea seminţelor acestuia normalizează tensiunea arterială. Mango este benefic pentru menţinerea sănătăţii inimii şi pentru prevenirea agravării bolilor cardiovasculare.

Litchi

Fruct originar din China, litchi are foarte multă vitamina C, motiv pentru care îţi îmbunătăţeşte sistemul imunitar. Îţi conferă şi fibre, vitamine din complexul B, utile pentru prevenirea încetinirii metabolismului care favorizează îngrăşarea.

Papaia

Îţi conferă o enzimă numită arginină care stimulează circulaţia sângelui la nivelul organelor reproducătoare. Papaia îţi aduce şi un plus de antioxindanţi.