Aceste alimente te ajută să scapi de grăsimea abdominală!

1 2 jpg jpeg

Surplusul de kilograme este o adevărată corvoadă pentru corpul tău, în special pentru articulaţiile tale. Iar pentru a obţine un corp frumos nu este suficient doar să mergi zilnic la sală.

Ai nevoie de un program de exreciţii bine definit în funcţie de nevoile tale, de zile de pauză pentru a ajuta musculatura să se refacă şi de alimentaţia corespunzătoare care să te susţină în timpul efortului fizic.

Cu doar câteva alimente sănătoase vei reuşi să îţi păstrezi senzaţia de foame sub control şi te vei putea odihni mult mai bine.

Acordă mai multă atenţie calităţii alimentelor şi nu cantităţii consumate.

Peştele, sursă de acizi graşi

2 jpg jpeg

Un aliment extrem de sănătos ce nu ar trebui să lipsească din dieta ta. Însă trebuie să mai menţionăm o dată faptul că acest cuvânt dietă nu ar trebui să mai existe în vocabularul tău, înlocuieşte-l cu stil de viaţă sănătos.

Peştele de exemplu îţi aduce un aport semnificativ de acizi graşi de tipul celor Omega-3, benefic mai ales pentru glanda pineală, care este responsabilă cu secretarea melatoninei, hormonul esenţial care e ajută să dormi bine.

Consumat la cină, peştele, te va ajuta să te mai trezeşti noaptea din cauza senzaţiei de foame, şi va avea grijă şi de sistemul tău cardiovascular.

Află care sunt cele mai sănătoase lactate AICI

Nucile, bune pentru creier

2 jpg jpeg

Despre legătura dintre aspectul, forma legumelor şi forma organelor s-a vorbit destul de mult, iar nucile sunt asemănătoare ca şi formă cu forma creierului. Motiv în plus pentru care specialiştii recomandă consumarea unui pumn de nuci zilnc dacă vrei să te ţii la distanţă de maladiile degenerative.

Sunt o excelentă sursă de magneziu printre altele, oferă senzaţia de saţietate mai repede şi de asemenea te ajută să dormi mai bine, iar un somn bun înseamnă sănătate curată.

Cu cât este mai odihnitor somnul tău cu atât se va reface organismul mai bine şi nu vei mai avea probleme cu greutatea.

Lactatele, sursă de calciu

2 jpg jpeg

Studiile făcute pe baza lactatelor, în special a kefirului au ajuns la concluzia că acestea ajută la păstrarea unei siluete armonioase şi te ajută să ţii ţesutul adipos la distanţă mare de abdomenul tău.

Acest studiu ce a fost realizat de Universitatea Alabama din Birmingham ne recomandă să avem cel puţin 100 de miligrame d ecalciu consumat la o masă, în cel mai fericit caz sau măcar pe zi.

În felul acesta probleme precum afecţiunile cardiovasculare şi cele tumorale nu îţi vor da bătăi de cap.