Aceste alimente stopeaz─â dezvoltarea celulelor canceroase!

1 2 jpg jpeg

Numărul mare de pacienţi afectaţi de diferitele forme de cancer i-a determinat pe cercetători să studieze mult mai amănunţit acest fenomen astfel că ai eu ajuns la concluzia conform căreia în organismul uman există o moleculă denumită TIC 10 care este responsabilă cu activarea unei proteine ce ajută corpul uman să lupte împotriva celulelor canceroase, oprind dezvoltarea tumorilor.

Turmericul conţine antioxidanţi

Unul dintre studiile făcute la Munchen asupra proprietăţilor acestui condiment a scos la iveală faptul că datorită cantităţii mari de antioxidanţi pe care îi conţine, turmenicul inhibă formarea metastazelor. Nu se cunosc efecte secundare ale consumului de turmenic.

De┼či se reg─âse┼čte mai ales ├«n buc─ât─âria indian─â, curcuma, substan┼úa principal─â din turmenic se bucur─â de adev─ârate propriet─â┼úi antiinflamatoare, este capabil s─â calmeze tusea ┼či durerea de g├ót dar ┼či s─â previn─â depresia.

Afl─â care sunt formele de cancer care recidiveaz─â cel mai des AICI

Ceaiul verde, surs─â bun─â de flavonoizi

2 jpg jpeg

Principala substanţă activă a ceaiului verde, catehina, este capabilă să oprească dezvoltarea tumorilor.

Mai mult de at├ót, con┼úine flourin─â, o substan┼ú─â indispensabil─â pentru s─ân─âtatea din┼úilor. Astfel c─â o can─â de ceai verde b─âut─â t zilnic reduce riscul apari┼úiei cariilor cu p├ón─â la 50%. Cofeina din ceaiul verde confer─â un efect tonic, revitalizant ┼či datorit─â efectului diuretic, laxativ , acesta este benefic mai ales pentru c─â scade tensiunea arterial─â, elimin─â constipa┼úia, ajut─â ├«n lupta declarat─â surplusului de kilograme si la detoxifierea organismului.

Resveratrolul, cel mai puternic antioxidant

2 jpg jpeg

Pe l├óng─â ac┼úiunea sa antioxidant─â, resveratrolul pe care ├«l po┼úi g─âsi mai ales ├«n struguri este capabil s─â deruc─â gradul de degenerare celular─â. Astfel c─â, un consum regulat de struguri ┼či un pahar de vin dup─â mas─â contribuie la reducerea celulelor canceroase.

Nici licopenul din ro┼čii nu trebuie trecut cu vederea prea u┼čor. At├ót carotenoidele c├ót ┼či licopenul produc ├«n organism anumi┼úi mediatori chimici care contribuie la reducerea inflama┼úiilor.

Consum─â c├ót mai multe fructe ┼či legume proaspete

Vitaminele ┼či mineralele din fructele proaspete ├«┼úi aduc un adev─ârat cocktail benefic s─ân─ât─â┼úii tale. Fructele ┼či legumele mai ales cele de sezon con┼úin anumite substan┼úe care inhib─â inflama┼úiile existente deja ├«n organism, ├«┼úi ofer─â fibre indispensabile unui tranzit corespunz─âtor ┼či contribuie la diminuarea celulelor canceroase mai ales la nivelul colonului.