3 ingrediente simple te ajută să scapi de ţesutul adipos

1 2 jpg jpeg

Sănătatea are nevoie doar de două ingrediente şi anume alimentaţie şi mişcare.

Iar pentru ca aceste două ingrediente să funcţioneze timp îndelungat ai nevoie de disciplină. O viaţă activă va ţine la distanţă afecţiunile şi te va ajuta să îţi îndeplineşti toate planurile.

Dacă faci parte din categoria oamenilor care se confruntă cu prezenţa ţesutului adipos, atunci nu mai aştepta şi ia măsuri.

Anumite combinaţii de alimente te pot ajuta să îţi accelerezi metabolismul astfel încât să consume mai multe calorii şi să diminueze ţesutul adipos.

Astfel silueta ta va deveni una demnă de admirat şi te vei bucura de o sănătate de fier.

Scorţişoara, condimentul minune

2 jpg jpeg

Obişnuieşte-te ca dimineaţa imediat după micul dejun să consumi un amestec natural pentru ca metabolismul tău să devină mai rapid şi să obţii rezultatele dorite.

Tot ce ai nevoie este de un pahar de apă caldă, o lingură de miere, o linguriţă de scorţişoară şi sucul de la o jumătate de lămâie.

Află ce afecţiuni poţi trata cu scorţişoară AICI

Cum funcţionează mixul?

2 jpg jpeg

În primul rând trebuie să obţii sucul de la lămâie şi să îl amesteci cu mierea de albine până când aceasta se topeşte, apoi se adaugă scorţişoara şi apa caldă.

Dacă nu te confrunţi cu gastrită poţi să consumi acest amestec pe stomacul gol, în caz contrar doar după ce ai luat micul dejun.

În felul acesta vei anihila pofta de dulce, se va echilibra nivelul de zahăr din sânge, insulina se va menţine în parametri normali, iar digestia şi metabolismul vr funcţiona corespunzător. Mierea îţi oferă o sursă bună de antioxidanţi, iar lămâia vitamina C, astfel vei fi ferit de afecţiuni, inumitatea ta fiind una puternică.

Scorţişoara va accelera metabolismul ajutându-te să pierzi într-un mod facil, rapid şi sănătos surplusul de kilograme.