Manichiura cu acril versus manichiura cu gel: care ┼úi se potrive┼čte?

1 dg hero sculptafter 1080 jpg jpeg

Dac─â p├ón─â acum ni se p─ârea dificil s─â alegem culoarea potrivit─â pentru o manichiur─â proasp─ât f─âcut─â, acum e acum. Azi, ne g├óndim pentru ce tehnic─â de manichiur─â s─â opt─âm, astfel ├«nc├ót unghiile noastre s─â fie frumoase, rezistente ┼či s─ân─âtoase. Tu ce alegi? Manichiur─â cu gel sau manichiur─â cu acril?Care sunt diferen┼úele dintre cele dou─â ┼či cum ┼čtim care ni se potrive┼čte cel mai bine?

Manichiur─â cu acril

ÔÇŁDac─â te numeri printre iubitoarele de unghii lungi, afl─â c─â manichiura cu acril este cea mai potrivit─â pentru tine, ne explic─â Diana Marandiuc, OPI Education Manager. ÔÇŁ├Än primul r├ónd, aceasta rezist─â ├«ntre dou─â ┼či trei s─âpt─âm├óni ┼či se poate adapta re┼čterii unghiei naturale. V├órful sau forma unghiei pot fi aplicate pe unghia natural─â, folosind un adeziv realizat dintr-un amestec de pudr─â ┼či lichid. ├Än privin┼úa ├«ndep─ârt─ârii manichiurii cu acril, specialistul folose┼čte o tehnic─â de ├«nmuiere a unghiei, deloc d─âun─âtoareÔÇŁ, ne poveste┼čte Diana.

Manichiura cu acril se potrive┼čte perfect persoanelor care doresc s─â aib─â o manichiur─â de durat─â ┼či unghii c├ót mai lungi, dar ┼či celor care viseaz─â la forme greu de ob┼úinut din unghia natural─â, precum stiletto sau balerina

Manichiura cu gel

stanga
dreapta
2 lifestyle sculpt before 1080 jpg jpeg

Dac─â unghiile lungi nu sunt tocmai una dintre principalele tale cereri, dar ├«┼úi dore┼čti totu┼či o culoare care s─â reziste, manichiura cu gel este cea potrivit─â pentru tine. Ea te ajut─â ┼či la capitolul str─âlucire, dar ┼či atunci c├ónd e┼čti mereu gr─âbit─â. De ce? Pentru c─â nu trebuie s─â a┼čtep┼úi ca oja s─â se usuce.

Manichiura cu gel rezist─â p├ón─â la trei s─âpt─âm├óni ┼či se aplic─â ├«n trei pa┼či: primul strat de baz─â, care ajut─â unghia s─â capete durabilitate, al doilea strat este cel de culoare, iar ultimul este un coat aplicat la final. Dup─â ficare pas, unghia trebuie s─â stea 30 de secunde ├«n lampa cu lumin─â LED.

Manichiura cu gel se ├«ndep─ârteaz─â cu ajutorul unor produse speciale sau chiar cu acetona, prin tehnica de ├«nmuiere. De asemenea, poate fi ├«ndep─ârtat─â ┼či acas─â ┼či se adreseaz─â persoanelor care ├«┼či doresc un efect creativ, care iubesc s─â se exprime prin art─â ┼či vor o culoare rezistent─â ┼či de lung─â durat─â.

2 lifestyle sculpt before 1080 jpg jpeg