Trucuri pentru o piele strălucitoare. Ce trebuie să faci în fiecare zi

1 2 jpg jpeg

1. Spală-ţi tenul în fiecare zi. Clăteşte-l cu apă o dată sau de două ori pe zi. Foloseşte produse de curăţare potrivite tipului tău de ten şi vârstei tale. Nu merge niciodată la somn fără să te demachiezi.

2. Hidratează-ţi pielea. Aplică produsul direct pe ten, imediat după duş.

3. Foloseşte crema de protecţie solară în fiecare zi. Chiar şi în zilele cu nori pielea ta este expusă la razele ultraviolete.

4. Aplică-ţi crema de ochi în fiecare seară. Alege o cremă cu vitaminele A, C, E şi K. Această va preveni apariţia ridurilor şi cercurilor negre.

5. Încearcă să adormi pe partea patului pe care nu dormi de obicei. În acest fel, vei reduce apariţia ridurilor.

Amestecul de apă cu orez, soluţia salvatoare

Orezul este unul dintre ingredientele de bază în alimentaţia asiaticilor, şi nici nu este de mirare că femeile se bucură de o siluetă demnă de toată lauda şi de un ten atât de luminos şi frumos.

În ceea ce priveşte apa cu orez, aceasta îţi furnizează o mulţime de beneficii atât pentru pielea cât şi pentru părul tau. Nutrimenţii conţinuţi sunt de cea mai bună calitate, mai ales că orezul este bogat în vitaminele B, C şi E, pe lângă minerale şi aminoacizi esenţiali care îţi stimulează frumuseţea. Ceea ce este cel mai important este faptul că acest remediu se obţine simplu, rapid şi este extrem de eficient.

În plus te va ajuta să elimini mult mai uşor toxinele acumulate în organism. Tot ce trebuie să faci este să iei o cană de orez să o fierbi în 6 căni de apă şi apoi să strecori apa.

Dacă de obicei arunca-i apa de la orezul fiert, acum te vei gândi de 2 ori înainte să faci asta.

Astfel vei obţine remediul perfect pentru a estompa ridurile, petele, vei elimina o cantitate semnificantă de toxine, vei reduce inflamaţia de la nivelul feţei şi îţi vei îmbunătăţi elasticitatea tenului.

Ajută-te de un disc demachiant, înmoaie-l în apa în care ai fiert orezul şi apoi aplică-l pe faţă. Este necesar să laşi să acţioneze în jur de 10 minute şi apoi să clăteşti cu apă călduţă din abundenţă.

După ce ai clătit bine apelează la o cremă hrănitoare pe care să o aplici cu ajutorul câtorva mişcări circulare de masaj.

Acest procedeu îl poţi face în fiecare zi atât dimineaţa cât şi seara. Însă indiferent de momentul ales ţine cont de faptul că ai nevoie constantă de curăţare, hidratare, şi protecţie.