Ţi-ai distrus cosmeticele într-o călătorie sau din cauza depozitării? Aşa le repari!

1 2 jpg jpeg

Pudra compactă

Este dimineaţă, aproape că ai întârziat la serviciu şi te grăbeşti teribil. Scoţi pudra din trusa de farduri şi o scapi pe jos. Sau ai deschis capacul şi ţi-ai găsit fardurile, bronzer-ul sau blush-ul mici fărâme din cauza depozitării? Nu te panica! Tot ce trebuie să faci este să închizi produsul uşor, fără a face mişcări bruşte care pot înrăutăţi situaţia. Mai departe, fă rost de un bol sau orice recipient, asigură-te că este curat, puţin alcool sanitar şi o spatulă.

Cu grijă, pune în bol bucăţile de fard, pudră, blush sau bronzer şi picură suficient alcool pentru a forma o pastă groasă dar uşor de modelat. După ce ai amestecat bine tot conţinutul, pune-l în recipientul original şi presează uşor cu o linguriţă, pentru a netezi suprafaţa. Dacă doreşti un model anume, te poţi folosi de şerveţelele de bucătărie cu model. Cum? Simplu!

Presează uşor şerveţelul pe produsul din recipient şi vei avea şi model. Astfel, nici nu îţi vei aminti de micul accident! Lasă produsul la aer peste noapte, ca alcoolul să se evapore, iar mâine te vei putea bucura din nou de produsul tău. La fel procedezi şi în cazul următoarelor produse: blush, iluminator, bronzer şi fard.

Citeşte mai multe pe această temă AICI