Slăbeşti fără efort cu ajutorul tehnicilor moderne

1 2 jpg jpeg

O astfel de procedură se poate realiza cu ajutorul aparatului Ultrashape, metodă non-invazivă de reducere a depozitelor de grăsime localizată, care te poate ajuta să pierzi în medie doi centimetri în circumferinţă după numai o şedinţa de tratament.

Aparatul foloseşte energie ultrasonică focusată, care vibrează ţesutul gras, sparge peretele celulelor grase şi lichefiază grăsimea uniform, fără sa creeze iregularităţi.

,,Fiecare puls ţinteşte doar grăsimea subcutanată, la adâncime controlată, astfel încât atinge numai ţesutul adipos, fără să lezeze nervii, vasele de sânge, oasele sau muşchii. Prin repetarea acestui proces, dispozitivul distruge un strat de ţesut gras de sub piele. O cameră video monitorizează poziţionarea corpului pacientului, în timp ce un sistem special afişează zonele deja tratate şi le indică pe cele care urmează să fie tratate”, a explicat Mihaela Leventer, medic dermatolog în cadrul Clinicii Dermastyle din Bucureşti.

Spre deosebire de alte proceduri de slăbit, acest tratament nu creează inflamaţii sau hematoame, nu este dureros şi nici nu necesită anestezie, distrugând grăsimea selectiv şi mecanic, nu termic.

De asemenea, este indicat ca după tratament să fie efectuată o formă uşoară de activitate sportivă, cum este mersul pe scări, iar alimentaţia să fie ceva mai controlată.