S-a demachiat cu ulei de cocos. Vei încerca imediat acest truc

1 2 jpg jpeg

Poate fi mult mai eficient. Dacă ai produse de machiaj rezistente la apă, în special când eşti în vacanţă sau dacă plouă, ştii deja că ai nevoie de un demachiant special pentru a le îndepărta de pe ten.

Însă şi uleiul de cocos are acelaşi efect. Alege o varianta organică, apoi foloseşte-l că şi cum ai folosi un demachiant. Aplică-l pe un disc demachiant şi curată bine tenul. Faţă ta va fi curată, hidratata şi proaspătă.

Beneficii unice

Două treimi din populaţia lumii consumă apa de cocos, iar locuitorii Asiei şi Caraibilor consumă în cantităţi extrem de mari această apă mult mai hidratantă decât cea plată. De exemplu, 300 ml de apă de cocos conţin mai mult potasiu decât o banană, transformând-o într-o băutură ideală pentru gravide sau pentru sportivii de performanţă. Şi ţinând cont de faptul că nu conţine gluten şi nici lactoză, este preferata veganilior şi vegetarienilor.

Uleiul de cocos are şi multiple proprietăţi curative, ajutând la tratarea eczemelor şi chiar a psoriazisului, dar au şi efect antifungic şi antibacterial.

În timp ce apa de cocos este extrasă din fructul verde, laptele de cocos provine din nucile mature, din miezul acestora. Ambele au proprietăţi curative, însă laptele de cocos poate conţine cu până la 20% mai multe grăsimi.