Reguli de frumusete coreene. Asa iti mentii pielea tanara

1 reguli de frumusete coreene jpg jpeg

Ai observat ca numeroase femei de pe taramurile asiatice au pielea impecabila? Unele se bucura de o mostenire genetica fantastica. Cele mai multe respecta si aceste reguli de frumusete coreene.

Pentru a avea o piele cat mai mult timp tanara, tine cont de urmatoarele reguli de frumusete coreene si acorda atentie sporita cand iti ingrijiresti tenul. Publicatia online sofeminine.co.uk a pus la dispozitie cele mai eficiente trucuri de frumusete la care apeleaza multe reprezentante ale sexului frumos, nu doar coreencele.

Yuna Shin, care este expert in frumusete si ingrijire la SokoGlam, explica ce trebuie sa faci de acum inainte, ca sa previi aparatia liniilor fine din jurul ochilor, buzelor si fruntii. Tot ce trebuie sa faci este sa iti cureti tenul de doua ori mai bine, sa mizezi pe hidratare, care este cruciala pentru piele, sa nu uiti sa iti tonifici tenul, sa aplici zilnic lotiune pe corp, sa folosesti mai des produse din ingrediente naturale, sa utilizezi produse cu factor de protectie solara si iarna, sa consumi mai des alimente bogate in nutrimenti si fibre alimentare (legume si fructe).

Ce efect are apa asupra tenului

Coreenii stiu cat de mult ajuta apa la mentinerea sanatatii, atat la interior, cat si la exterior. Incepe ziua consumand 1 pahar cu apa – daca pui si lamaie cu atat mai bine – si spala-te cu apa rece pe fata cateva minute. Este cea mai buna si naturala metoda prin care iti tonifiezi tenul. Ca sa hidratezi corpul mananca multe fructe si legume si incearca sa reduci consumul de sare.

Reguli de frumusete coreene – curata tenul utilizand tehnica „424“

Cand te demachiezi, urmeaza tehnica actritei Suzy Bae, numita si „424“, care consta in curatarea pielii cu putin ulei de cocos ori de masline timp de 4 minute. Indepartezi apoi urmele de grasime cu o spuma, cu care masezi tenul 2 minute, si apoi te clatesti cu apa calda si rece, in mod alternativ, alte 4 minute.

Foloseste lotiuni de tonifiere fara parabeni si chimicale

Tonifiaza tenul cu o lotiune cu un procent cat mai mare de ingrediente naturale si foloseste-te de degete, ca sa se absoarba mai repede in piele.

Cand aplici o crema hidratanta pe ten si corp, ncalzeste-o mai intai in palme si apoi maseaza tenul. E bine sa te dai cu crema si pe gat si decolteu.

Dormi cel putin 6 ore pe noapte

Deosebit de important pentru sanatatea pielii este si dormitul intre 6 si 8 pe pe noapte.

Tonifica muschii fetei prin exercitii de pronuntie

Previi aparitia ridurilor si iti mentii pielea supla cu ajutorul exrcitiilor de pronuntie a silabelor: ma, m, mi, mo, mu. Trebuie sa le pronunti cat mai corect, de cel putin 10 ori pe zi. In felul acesta lucrezi muschii fetei si tonifici pielea.

@shutterstock