Mască de avocado pentru ten uscat

1 2 jpg jpeg

Acest fruct face adevărate pentru tenul uscat, lipsit de hidratare. De aceea, este ideal de utilizat la prepararea măştilor de faţă, pe care le poţi face cu uşurinţă la tine acasă.

Mască de faţă cu avocado şi miere, pentru ten uscat

O mască care hrăneşte tenul în profunzime este cea care conţine miere şi avocado. Ca să prepari această mască puternic hidratantă, îţi trebuie trei linguri de avocado făcut pastă.

Apoi, într-un bol, le amesteci cu două linguri de miere şi zeamă de lămâie. Aplici masca pe faţă şi pe gât, cu mişcări uşoare şi laşi să acţioneze un sfert de oră. Îndepărtezi masca cu puţină infuzie de mu­şe­ţel sau apă călduţă.

Mască de faţă cu avocado tentu ten uscat: cu smântână

Un alt ingredient care face minuni pentru tenul gras, în combinaţie cu avocado este smântâna. Dai prin blender un fruct de avocado, împreună cu o jumătate de banană, o lingură de de smântână şi una de miere.

Pui masca pe ten, după ce te-ai demachiat, şi laşi să acţioneze 15 minute, după care clăteşti cu apă călduţă. Masca înviorează tenul şi lasă pielea catifelată.

Mască de faţă cu avocado şi ulei de măsline

O altă mască la care poţi apela este cea cu avocado şi ulei de măsline, care este hrănitoare şi profund hidratantă. Se amestecă bine o jumătate de avocado cu o lingură de ulei de măsline extravirgin.

Aplici masca pe faţă şi laşi acţioneze timp de 20 de minute. La final, clăteşti bine cu apă rece.