În ce situaţii sunt contraindicate extensiile de gene

1 2 jpg jpeg

Frumuseţea este o noţiune un pic abstractă, o stare naturală ce este prelucrată şi modelată după bunul plac sau după sfaturile specialiştilor. Astfel că apar întrebări precum: ce sunt extensiile de gene?

Extensiile de gene sunt un must have , o necesitate sau un moft? Am stat de vorbă cu expertul în acest domeniu pentru a afla care este efectul oferit de acest truc de înfrumuseţare şi la ce trebuie să ne aşteptăm, mai ales din punct de vedere al sănătăţii.

Când are nevoie natura de ajutor?

„Mizez foarte mult pe necesitate şi în aceiaşi măsură pe must have! Extensiile au rolul de a îmbunătăţi aspectul ,de a corecta forma ochilor , de lifting şi în acelaşi timp de luminozitate ! Este important să ne axăm pe un aspect natural pentru a beneficia de cele 4 roluri.” Este de părere specialistul nostru.

Extensiile de gene devin un moft atunci când încercam să ieşim din aria de creaţie şi de îmbunătăţire , atunci când vrem foarte mult volum şi nu este cazul iar geana naturală nu susţine greutatea lor. Şi aşa se obţine un aspect estetic fals!

În cazul în care nu sunt aplicate corect sau se exagerează cu lungimea ori volumul lor, vederea ta poate avea de suferit în sensul că geana va trebui să suporte greutatea adăugată, vei clipi mai des, ceea ce va duce la o umiditate crescută a ochilor.

Când trebuie să apelăm la extensiile de gene şi pentru cât timp?

„Nu există un timp anume! Multe femei vin la noi când nu se mai plac, când au o perioadă proastă în viaţa lor , sinceră sa fiu sunt nenumărate cazurile în care ele apelează la acest truc al frumuseţii ! Ce trebuie sa înţeleagă fiecare clientă este că extensiile de gene chiar aduc foarte multe "+" şi te pot ajuta să ai mai multă încredere în atuurile tale feminine !” a mai precizat lash maker stilist Maria Oana Popa.

Orice îmbunătăţire pe care decizi să i-o aduci corpului tău trebuie gândită foarte bine, mai ales că din punct de vedere psihic, aspectul fizic contează foarte mult. Astfel că, în cazul în care ai făcut o alegere greşită sau nu eşti multumită de aspectul pe care l-ai obţinut trebuie să poţi oricând remedia situaţia fără a-ţi pune sănătatea în pericol.

Şi genele tale au nevoie de regenerare

Fără doar şi poate că dacă alegi să îţi aplici extensiile de gene într-un mod profesionist, efectul obţinut va fi unul wow şi fără să îţi aducă daune mai ales la nivelul ocular. Acest aspect fiind cel mai important dintre toate.

Atât timp cît geana ta naturală nu este afectată, efectul este unul sănătos, şi pentru a se obţine acest efect ai nevoie ca stilistul la care apelezi să ţină cont de materialul şi greutatea sa în momentul în care îţi aplică extensia de geană.

Şi genele tale au nevoie de hidratare. Aşa că apa termală este obligatoriu să o foloseşti dacă îţi doreşti un aspect natural şi sănătos al ochilor tăi.

Sunt recomandate de asemenea produsele pe bază de afine şi acid hialuronic pentru îngrijirea lor.

Şi de asemenea să nu uităm că geana naturală are 3 stadii de creştere, deci dacă nu ai grijă de ele va trebui să ai răbdare să crească.

Nu abuza de purtarea lor, lasă-le o perioadă de pauză măcar o dată pe an!

Influenţează acurateţea ochiului extensiile de gene?

Acurateţea este o parte importantă a frumuseţii noastre, de aceea ea şi sinceritatea ochilor nu poate fi mânjită ! Motiv pentru care trebuie să alegi cu mare grijă locul unde vrei să ai parte de un tratament de înfrumuseţare care să nu îţi lezeze nici frumuseţea naturală şi nici sănătatea.

Există contraindicaţii pentru aplicarea extensiilor de gene ?

Ei bine, se pare că da exista cazuri în care aplicarea extensiilor de gene sunt contraindicate şi anume atunci când femeile suferă de boli grave de sănătate care implică căderea părului, persoanele care au glaucom, conjuctivită severă cât şi infecţii oculare.

2 jpg jpeg

Maria Oana Popa

Lash Maker Stilist, Bucureşti

Contact: 0724.797.999