Două terapii moderne care te ajută să scazi rapid în greutate

1 doua terapii moderne care te ajuta sa scazi rapid in greutate jpg jpeg

Preg─âte┼čte-te de S─ârb─âtori cu un corp mai ferm, mai suplu ┼či cu mai mult─â ├«ncredere ├«n tine! Te ajut─â terapii moderne de remodelare corporal─â care te scap─â de kilogramele ├«n plus f─âr─â efort ┼či f─âr─â s─â fie invazive.

Progresele realizate ├«n privin┼úa esteticii coporale ofer─â variante de remodelare corporal─â, sc─âdere ├«n centimetri, atenuare a sc─âderii ├«n centimetri ┼či de redare a tonusului muscular pierdut odat─â cu v├órsta. ├Änsa efectele maxime se pot ob┼úine doar prin combinarea acestor terapii cu un stil de via┼ú─â corect bazat pe alimenta┼úie corect─â, hidratare ┼či respectarea unui progam normal de somn.

Radiofrecven┼úa ├«nc─âlze┼čte gr─âsimea ┼či favorizeaz─â arderile

Beneficiile de pe urma radiofrecven┼úei se refer─â la faptul c─â stimuleaz─â crearea de colagen, o substan┼ú─â care asigur─â fermitatea pielii ┼či sus┼úinere ┼úesuturilor. Asupra organismului, radiovrecven┼úa ac┼úioneaz─â dublu, prin ├«nc─âlzire ce faciliteaz─â arderea celulelor grase depozitate ├«n anumite zone ale corpului ┼či prin stimularea sintezei de colagen. Consecin┼úa acestei duble ac┼úiuni a undelor de radiofrecven┼ú─â este c─â ofer─â contur, tonifiere ┼či netezesc pielea ├«n zonele celulitice, f─âr─â s─â deterioreze ┼úesuturile.

Criolipoliza inactiveaz─â celulele grase

Aparatele de criolipoliz─â ac┼úioneaz─â ├«n etape succesive ├«mpotriva ┼úesutului gras prin vacuum care izoleaz─â pliul de gr─âsime, expunerea la o raz─â laser, cu rol de a fragmenta gr─âsimea localizat─â ┼či ├«nghe┼úul. ├Än acest fel se induce celulelor grase un proces rapid de ├«mb─âtr├ónire. Cu ajutorul criolipolizei se ├«ndep─ârteaza un num─âr de aproximativ 100 milioane de celule grase. La 2 s─âpt─âm├óni de la prima sedin┼ú─â ├«ncep s─â apar─â rezultatele.