Cum să ai gene lungi, fără rimel

1 2 jpg jpeg

Ondulatorul de gene

Una dintre cele mai bune soluţii o reprezintă ondulatorul de gene. Cu ajutorul acestui aparat, vei obţine gene mai lungi, curbate, care or da intensitate privirii. Ondulatorul de gene se foloseste pe genele demachiate, fără rimel. Pentru ca ondulatorul de gene să îşi facă mai bine efectul, este ideal să îl încălzeşti cu uscătorul de păr înainte să îl foloseşti.

Nu în utimul rând, dacă trebuie să mergi la o petrecere şi vrei gene irezitibile, poţi să apelezi şi la genele false, pe care le poţi pune la un salon de cosmetică.

Uleiul de măsline

Un truc la care poţi apela pentru cterşetea genului este uleiul de măsline, pe care să îl aplici de la rădăcină şi până la vârfuri. Tot pentru creşterea genelor este foarte bun şi uleiul de ricin. Îl aplici seară de seară. Compuşii din uleiul de ricin stimulează creşterea genelor.

Pentru gene dese şi bogate, ai grijă să nu ai lipsă de vitamina E, esenţială pentru sănîtatea firului de păr. De asemeena, ajută şi la menţinerea elasticităţii părului.

Aloe vera

Planta de aloe vera este cunoscută pentru beneficiile sale multiple asupra sănătăţii. Grăbeşte creşterea firului de păr şi te ajută să ai gene mai dese, deoarece conţine diferite vitamine şi minerale bogate. Aplici gel de aloe direct pe gene, seara, cu ajutoru unei periuţe speciale pentru gene.

Vitaminele A şi B stimulează creşterea părului, de aceea poţi să consumi cu regularitate alimente care le conţin. Este vorba despre morcov, spanghe, mazăre, varză, ciuperci, alune, unt de arahide.