Cum îşi menţin măicuţele tenul perfect! Secretele pielIi sănătoase

1 2 jpg jpeg

Obiceiurile culinare ca excesul de alimente de tip fast food, de cafea sau de dulciuri te aduc în situaţia de a pierde vitamine şi minerale valoroase pentru menţinerea sănătăţii întregului corp, îndeosebi a pielii. Dar se pare că simţul umorului chiar este elixirul tinereţii.

”Măicuţele de la mănăstire nu folosesc creme şi totuşi calitatea pielii lor este net superioară unor vedete care cheltuie milioane de dolari pentru a-şi întreţine aspectul fizic.

M-a şocat acest lucru, aşa că am început acum 20 de ani un proiect special în care eu am fost primul meu cobai şi să descopăr ce anume aduce cu adevărat tinereţea şi frumuseţea pe chipul femeilor. Acum 20 de ani, eu în momentul de faţă având 43, m-am gândit să fac un experiment şi să îmi setez vârsta biologică la 28 de ani, prin urmare mi-am imaginat că eu peste 20 de ani voi arăta, dacă nu cu 20 de ani mai tânără, măcar cu 10 ani mai tânără. Primul lucru a ţinut de psihic.

Am constatat că emoţiile negative ne cauzează riduri de expresie care mai mult sau mai puţin pot fi îmbunătăţite. Eradicate total în niciun caz, nu s-a descoperit secretul tinereţii veşnice şi nimeni nu a ajuns cu toţi banii din lume să rămână tânăr forever. Prin urmare, am căutat să elimin gunoiul emoţional.

Şi ce m-a ajutat pe mine cel mai mult a fost simţul umorului. Eu în fiecare zi găsesc un motiv să râd. Chiar dacă viaţa nu este perfectă, chiar dacă nu toate îmi ies, uneori râd şi de mine însămi şi consider că este important să nu te iei prea mult în serios.

Chiar dacă facem riduri, sunt cele mai frumoase riduri, acelea făcute de un zâmbet sincer. În schimb un rid de încruntare, ridurile nasogeniene care denotă o tendinţă uşor depresivă sau nemulţumirile din viaţa noastră, acelea la nivel subliminal nu transmit foarte multe lucruri bune” a explicat la Digi24, Mirela Păduraru, trainer şi expert în tehnici de întinerire.